Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Loppi blogbag

loppi

 

Jag fick hem Loppi blogbag för en tid sedan, och nu har vi hunnit gå igenom den ordentligt – jag säger då det – vilket innehåll!

Till att börja med – Softlans nya sköljmedel! Tjohej – vi har köpt hem den både två och tre gånger efter att vi fick den i blogbagen, ja den har blivit en ny favorit. Kläderna doftar underbart och men njuter verkligen av doften av ren tvätt. Ja, jag älskar sköljmedel!

Filmen Rio 2 – no words! Barnen älskar den! Jag älskar den. Barnfilmer is da shit liksom, det är väl typ det enda jag tittar på, om man bortser från ”hela sverige bakar” och liknande 😉 Mycket uppskattad film!

Fiskpinner äter inte jag själv, just för att jag inte tycker om det. Men barnen gör, och det är lätt och smidigt att laga till som lunch. Så så fick det bli – Findus fiskpinnar! Santa Maria’s produkter fick däremot bli kvällsmat för mig och maken en kväll. Lite piff på kycklingen så att säga 😉

Sen fick man ju den underbara Loppipåsen, tillverkad i återvunnet material, som Kitty Jutbring designat. Vill du också ha en sådan påse så kan du köpa en, samtidigt som du då vet att 50kr går oavkortat till Childhood! Påsen köper du HÄR, där du också kan köpa loss det Loppi Magasin som jag fick med i min loppi blogbag!

Så, än en gång, tusen tack till Loppi för att jag fick denna version av eran underbara blogbag!!

En reaktion på ”Loppi blogbag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *