Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Från 45 till 42 – NEW IN!

48056_4143400198631_348413977_n

Nu var det hög tid att inhandla ett par skor till mig själv. Ungarna har fått nytt flera gånger om och själv har jag länge gått med de skor jag fick ta över efter mamma för sisådär två år sen nu! Så ja… igår besökte jag skoaffären i egoistiskt syfte!

Döm om min förvåning när jag kan titta på vilka skor jag vill typ!
Innan min viktresa startade hade jag en skostorlek på 45. Idag har jag 42. En vanlig damstorlek, om så den största på de vanligaste skobutikerna. Storlek 42. Ja, jag tackar jag!
Snacka om en lycka för sig att bara gå där och spana på skor! 🙂

Det var utförsäljning på stövlar, så jag kikade där. Dock fanns där bara till storlek 41 för det var ganska urplockat. Men det gjorde mig inte så mycket. Nu var jag ute efter ett par skor som funkar i min vardag, inte bara till festligheter. Jag vill ha ett par skor där mina skoinlägg passar och som funkar till allt.

SÅ DET BLEV ETT PAR ROSA! När jag såg de så insåg jag att de står ju där och skriker mitt namn. Rasmus tjoade också till; ”Mamma, dom här ska du ha, mamma dom passar dej!!!” Så det var ju klappat och klart.

När jag frågade C vad han tyckte fick jag svaret att han kom att tänka på friskis & svettis, och gamla tanter som gör gamla träningsövningar typ. Mjaha… jag körde ut ett inlägg på instagram (min räddare i nöden) och fick enbart hissar där. Så jag stod i kassan några minuter senare. Köpet var klart – och jag är skitnöjd!

10151893_4143400318634_794599273_n

4 reaktioner på ”Från 45 till 42 – NEW IN!

  1. Hej,
    Första gången för mig här, hittade dig via Besökstoppen. Jättemysig blogg du har! Jag kommer absolut tillbaka, och lycka till med att bli Veckans blogg!
    Kram Jennica

  2. Åhå, jag visste inte att fötterna också krympte ifall man går ner i vikt. Men gott så. Det måste vara enklare att hitta i storlek 42.

    1. Det är mycket lättare nu 🙂 Jag har ju alltid gått å trånat efter ”dam”skor om man säger så. Stövlar o snygga skor överlag. Men aldrig kunnat ha dom.
      Nu rekommenderas jag inte att gå i stövlar och skor som ”går ihop” över tårna om du förstår vad jag menar (jag är kass på att förklara i skrift haha), pga min hallux valgus. Men det finns ju snygga gympaskor också, som liksom inte lyser ”herrskor” 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *