Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Pest eller kolera

1625534_4023031789496_401841986_n

Jag struntar faktiskt i vem jag får träffa nu, bara jag får träffa någon! Någon som lyssnar på mig, och som skickar de remisser jag önskar. Och det ska de göra nu, om jag så ska behöva slåss för det.

I dagsläget är jag ganska ”förhindrad” från att leva min vardag så som jag önskar. Att kränga på mig ett par gympaskor för att dra ett pass i gymmet (som jag önskar göra dagligen) är ett projekt utan dess like. Kanske inte att ta på sig skorna, men att överleva passet med skorna på. Mina fötter gör ont. Fruktansvärt ont.

1077903_3981053900075_1972345875_n4

Det här är mina fötter. Mina stortår är liksom snedställda. Detta är en anledning till att jag sällan har ”finskor” på mig, utan oftast vanliga gympadojjor – sen drar jag ju en större skostorlek än de flesta kvinnor också, vilket gör att damskor är ett problem 😉
Efter stortåleden är sned så har jag en storlek större på skor än vad jag hade haft annars. Minst en storlek. Detta för att fötterna blir bredare än vad de hade varit annars.

I vilket fall som helst så önskar jag hjälp nu.
Jag är kvinna och jag gillar att klä upp mig då och då. Hur snyggt är det med t.ex. klänning och gympaskor? Nej, jag vill kunna ha snygga damskor utan att behöva ha ont i flera veckor efteråt.
Jag vill kunna träna och infinna mig på gymmet så ofta jag vill. Utan smärta. Åtminstone utan denna smärta. Träningsvärk eller liknande har jag gärna, men värk i stortåleden är inget jag önskar någon!

Skoinlägg javisst, jag testar gärna det och ser om det hjälper. Men enligt sköterskan var det tydligen svårt att få igenom numera, då de dragit åt reglerna lite runt skoinlägg.
Men min magkänsla säger att jag kommer få slåss för min sak. Och en sak ska de veta; Jag ska ha antingen skoinlägg eller operation. Vilken av dessa kan de själva få välja, för jag bryr mig inte – bara jag får hjälp. Och det nu.
Känns som ett val av pest eller kolera – så jag slipper gärna själva valet 😉

7 reaktioner på ”Pest eller kolera

  1. Ah, hallux valgus! I know what you mean! Jag har opererat båda mina fötter och har numera normala fötter men framför allt så gör de inte ont!!!!! Det är så skönt!!! Dock har jag ett annat problem också med en fot, en nerv som blivit förhårdnad och gör grymt ont, så det är ofta gympadojjor, klackar har jag inte vågat mig på! Hoppas du får hjälpen du behöver! Stå på dig, gå till flera läkare om du behöver! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *