VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

4 veckor

Vi började dagen med en promenad i solen, Duni somnade på en gång i vagnen. Vi mötte Della och assistenter som hade hunnit iväg innan oss, pussades lite och sen var det dax för dem att gå hemåt för att ge inhalationer. Jag Duni och Truls gick ett tag till. När vi kom hem fortsatte hon att sussa gott i vagnen, Nenne ( min lillasyster ) kom och myspyste med mig och varsin kaffe i soffan. Vi hade tänkt gå en till prommis men jag ville att Duni skulle vakna och äta innan.. hon var dock en riktigt liten tröttmössa efter nattens ” vara uppe varannan timme ” så vi hann inte med någon prommis innan vi skulle åka in till stan. Skjutsade hem henne och åkte sen in till Coffee center för att hämta upp Älsklingen min, vi åt lunch på plock inne i stan. Det var väldigt längesen vi var där, när vi väl fick komma hem med Della när hon var liten så hängde vi väääldigt mycket på plock, fick flashbacks ?❤️. Hur som väldigt mysigt att börja veckan med mumsig lunch tillsammans med honom.

Processed with VSCO with a8 preset 6EAB0655-1FF7-4F72-B1CF-63E263A8A504

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

8BD76B55-0D71-454F-9683-AA18332D2B95

Processed with VSCO with a8 preset

57C2BA42-2A45-4736-A10A-1C178DA924BC IMG_0956 IMG_0957

 

Nu är vi hemma igen, lilla dunet sover på mitt bröst, Della står i ståskalet och Jullis leker med bästis. Ska snart börja laga mat och sen ska jag skjussa Jullis till handbolssavslutningen..

Ikväll blir det fisk till middag och senare löjromssnacks ???.


Kommentarer


  1. Ulrica 24 april, 2017 on 20:04 Svara

    Hej!
    Så söt hon är lilla Duni ?, mysigt att komma iväg att luncha lite tillsammans! Man behöver den där vardags lyxen ?
    Hur gör ni med maten på vardagarna? Har så svårt att komma på vad vi ska äta. Har ni matkasse eller matlista mm? Vem lagar maten oftast hemma hos er på vardagar? Och hur gör du med lunch när du är hemma? Har ingen inspo alls. Tänkte om du ville dela med dig ?
    Vad blev det för lampa förresten?
    Kram

    • dittesvanfeldt 25 april, 2017 on 03:57 Svara

      Hej ❤️
      Tack snälla du ?❤️?? Det tycker jag med ???? kan inte titta mig mätt på henne.
      På vardagarna handlar och lagar oftast jag maten, i slutet av graviditeten gjorde David allt sånt men nu är vi back on track. På helgerna hjälps vi åt.
      Vet du att jag har noll matinspo själv just nu ? Tycker det är så svårt att hitta på vad man ska äta, vill att det ska gå ganska fort att laga på vardagarna.. men något jag tycker är gott är lax i ugn, till det kan man variera tillbehören och olika såser så det brukar vi äta flera dagar i veckan.. alla här hemma gillar lax. Jullis favvo är när jag gör en fetaost sås ( mosa fetaost i créme fraiche och salta & peppra ) låt laxen bli nästan klar i ugnen, ta ut och häll över såsen på laxen och stoppa in i ugnen igen och låt den bli färdig, servera med pasta och grönsaker. ??
      Till lunch äter jag ofta tonfisk och sallad, avokado, mozzarella.. om jag är hemma. Äter oftast lunch ute.
      Kan visa bild på lampan sen ?❤️
      Kram

  2. Emilia 24 april, 2017 on 20:28 Svara

    Grattis till er lilla goding. Såå söt ? Hur kom ni fram till hennes namn? Är det en blandning av era namn ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@dittesvanfeldt