Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

1 månad + 1 dag

Idag har vi varit i Kramfors i exakt 1 månad och 1 dag. Tiden har gått fort måste jag erkänna när man nu har 2 barn att ta hand om. Men jag minns första veckan när vi kom, då gjorde vi inget speciellt alls. Var bara hemma i vårt hus och tog det lugnt…

Vi har nu ändå hunnit med mycket när det gäller huset. Klippt gräsmattan, målat, möblerat om, fixat bilen m.m. Dessutom har vi haft gäster här. Vår kompis Tommy som dessutom är gudfar till vår dotter har sovit här en helg. Henkes föräldrar + hans morbror har sovit här i 4 nätter. De var här under midsommar helgen. Nu har vi varit ensamma i huset i 2 veckor. Nästa vecka kommer henkes föräldrar igen. Ska bo hos oss i 1 vecka + att hans lillebror med sin 1 åriga son, de sover 2 nätter. Samma vecka kommer vår kompis Mikael på besök med sin husbil. Han kommer sova på campingen som ligger bara 5 minuter ifrån där vi bor. Så då blir det fullt upp med att visa honom häromkring.

Kramfors 2017

Kramfors 2017

Vi har dessutom haft tur med vädret. ? Vi har haft många soliga dagar med värme så barnen har badat i Flogsta (Camping ställe med anslutning till eget utomhus bad) 2 gånger och 3 gånger hemma utanför huset i deras lilla pool. De har haft riktigt roligt.

So far so good… ☺