Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Dopet 26 november

I lördags hade vi dop för Anthony i brunnsbokyrkan. Den ligger på torget där vi bor. Vi döpte dessutom Alyssa i samma kyrka och vi fick samma präst igen så det var lite kul. Min bror och hans fru var gudfar och gudmor till honom. Han fick namnen: Anthony, Emanuel, Adrian. Mellan namnet Emanuel kommer ifrån henkes släkt, hans farfar.

 

I kyrkan

Mina föräldrar

Vi hade en liten ceremoni. Den var ungefär 35 minuter lång med lite gäster. Det jag tyckte var lite extra speciellt denna gången var att på söndag var det första advent. Så vi hade låten: Nu tändas tusen juleljus. Den är väldigt fin och man tänker på julen.

Anyway, både jag och henke är ateister. Vi tror inte på gud. Jag däremot trodde på gud förr. Slutade med det när jag var runt 24 år. Kan berätta varför en annan dag. Men vi båda kände ändå att vi ville ha ett ”riktigt” dop för vi tycker det är extra fint och en bra tradition. Jag är både döpt och konfirmerad. Henke är döpt. Men jag hoppas ändå att någon ängel där ute, vakar över mina barn…

 

 

Gudfar och gudmor

Gudfar, gudmor och prästen Bengt.

 

 

 

 

 

 

Vattnet

Vattnet