Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Farsdag


Har tyvärr inte haft ork att skriva men….

I söndags var det Farsdag…

Och jag och mina små hjärtan firade vår pappa genom att ge honom en skjorta som jag köpte. Och Alyssa fick ge honom presenten på morgonen med en puss och kram. Jag blev glad att han blev jätte nöjd med skjortan. Jag brukar oftast veta vad han vill ha, hehe 😉 och även fast vi bråkar om saker o ting ibland så är jag lycklig att jag har träffat min man Henrik. Han är den ENDA killen i mitt liv som verkligen visade vad han ville ha och varför han ville vara med mig resten av sitt liv. Det var då jag visste, he’s the one… Vi blev tillsammans 2007 och gifte oss 2011. Nu består vår familj plötsligt av 4 personer och jag är extremt glad och tacksam över att de finns i mitt liv! Jag gör allt för dom!

Henrik & Anthony

Henrik & Anthony

 

 

 

 

 

Vi åkte hem till mina föräldrar senare samma dag för att fira min pappa också. När vi kom fram så gjorde jag en tårta där med lite hjälp från Alyssa 🙂 som vi sedan smaskade i oss.