Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 3 år och vår son är 10 månader. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Gjort min tatuering snyggare

Förra veckan hörde jag av mig till min gamla klasskamrat Tony som äger Unikum Tattoo. Behövde verkligen fylla i min Make Yourself text som jag har på vänster arm. Den gjorde jag år 2008, om jag minns rätt? Uppe i Kramfors.

Make Yourself kommer ifrån Incubus låten som har samma titel.

Make Yourself kommer ifrån Incubus låten som har samma titel.

Idag hade jag tid hos honom. Tog ca 2 timmar att fixa till den. Jag vet att han verkligen gillar att göra tatueringar med färg men jag valde honom för att han har varit länge i branschen samt att jag litar på honom. 😉 Och jag är super nöjd med resultatet! Han är en av de bästa i Göteborg. Tack Tony!

Nya Make Yourself

Nya Make Yourself

Annons

Liseberg

Friday!!! 😄

Visste att det skulle bli fint väder i Göteborg idag så vi passade på att åka till Liseberg med barnen. Det är 2:a gången för i år som vi går in. Vi har nämligen köpt 1 årskort. Det gjorde vi aldrig förra året. Eftersom vi redan vet nu att vi kommer att besöka Liseberg fler gånger i år. 😉 Alyssa kan aldrig få nog, hihi…

Alyssa åker karuseller med pappa henke.

Alyssa åker karuseller med pappa henke.

Jag med barnen samt Lisebergs fina blommor.

Jag med barnen samt Lisebergs fina blommor. 

Runt 18 tiden kom mörka moln och solen försvann. Sa till henke att det är bäst att vi åker hem för jag är rädd om det skulle komma en regn skur.

Iallafall så måste jag säga att jag tycker att Liseberg har blivit mycket bättre, om jag tänker tillbaka på min tid när jag var liten och hängde där.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Tillbehör till kalaset

Snart fyller Anthony 1 år! Tiden går alldeles för fort. Vi ska ha kalas för honom nästa vecka på lördagen den 27 maj, då han föddes 😉

Har köpt lite dekorationer på nätet till hans födelsedag 🎂 för att göra det extra speciellt. Köpte tallrikar, assietter, muggar, servetter, ballonger, kalashattar, ballonger, blåa serpentiner, en banner, sugrör m.m. På dessa står det: Happy 1st Birthday 😊 Sen gäller det bara att dekorera det fint hemma. Vi blir ungefär 20 personer. Ska lägga upp bilder sen från kalaset så ni får se hur det gick.

Så behöver ni gulliga, fina dekorationer till fest så tycker jag det gick alldeles utmärkt att beställa via myheart.se

 

Kalas tillbehör

Kalas tillbehör

Annons

Ursäkta röran

Hello…

Sorry 😐 för att vissa av mina äldre inlägg där jag har bilder med kan se helt konstiga ut… För ibland hamnar bilderna helt fel med texten. Men jag gör lite dubbelkoll ibland så det inte ser för struligt ut och ändrar bildernas position.

För det är oftast så att jag skriver mina inlägg på kvällarna innan jag går och lägger mig via mobilen. Nästa morgon när jag vaknar och öppnar denna sidan via datorn så ligger allt helt fel?! Speciellt om jag har lagt upp bilder. Och det gör mig lite galen. Vet inte om det är för att jag har en android telefon och en mac dator?

Dessutom får jag inte min instagram att fungera här heller. Så typiskt :-(

Annons

Trevlig överraskning!

Mitt presentkort

Mitt presentkort

Blev extra glad idag! 😃 Denna måndagen fick jag en väldig trevlig och rolig överraskning med posten. Hade tydligen vunnit en tävling som jag hade varit med i. Tyvärr minns jag den inte bara, hahaha 😉 Men TACK SNÄLLA 💗 till Allt För Föräldrar att jag blev vald!!! Ni gjorde min vanliga måndag till något fantastiskt för denna lilla slitna mamman som kan behöva en ny förvandling 😉

Helt underbart!

annons