Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Dagens erbjudande

Snart fyller tjejen fyra år och jag har börjat inse att det är dags att börja uppfylla vissa garderobsönskningar. Vi har mycket från Molo, Småfolk, Nova star och The brand i garderoben men vi märker mer och mer att hon helst sätter på sig klänningarna vi köpte inför sommaren på h&m. Klänningarna från Molo använder hon i nödfall, när allt annat ligger i tvätten typ… Sen är det den där katten som det tjatas om så fort vi kliver in i en klädaffär och nu kommer hon få sitt första plagg med Hello Kitty(med undantag av förskolekepsen). Det är fortfarande vi vuxna som bestämmer vad som är okej, men i den ramen måste det även få finnas sådant som vi inte tycker om- tex Hello Kitty. Vi lägger oss väldigt sällan i vad hon sätter på sig ur garderoben så det väljer hon däremot helt själv (med små justeringar efter väder 😉 ).

Jag passade på att handla lite nu när h&m har 40%- 50% på utvalda varor och jag tror  hon kommer bli nöjd;

Nattlinne med tryckDiademTrikåklänningArmband2-pack toppar

Sen fyllde jag på med våran absoluta favoritkeps som nu kostade 30:- istället för 60:-! Barnen har haft varsin nu under vår och sommar och älskar dem, nu har de varsin ny samt varsin i storleken över- perfekt att använda de som blivit lite blekta på förskolan sen! Skorna var nedsatta från 149:- till 50:- (stod först när man kom till kassan) så även där fyllde jag på med två var i kommande storlekar, dock bara ett par av zebra (egentligen ville jag ha leopard där också men fanns inte i stl 24). Tycker att de är grymt snygga! Solglasögonen bara för att, nedsatta till 20:- från 50:-

Mönstrade sneakersSolglasögonMönstrade sneakersBomullskeps

Så skynda fynda om ni vill norpa några godbitar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *