Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Loppi Blogbag Sommar

Jag har fått hem Loppi Blogbag sommar att testa, mycket roligt såhär på försommaren!

PicMonkey Collage 222 PicMonkey Collage 222356

Brun utan sol mousse för kroppen från Apoliva

150 ml och parfymerad, går snabbt in i huden och bygger gradvis upp en gyllene och naturlig färg.

Enkel att applicera och efter att ha tvättad händerna påengång efter användandet så ser jag inga fula skiftningar på fingrar/händer. Jag har börjat prova på benen och eftersom det gradvis ska mörkna så får vi se vad det blir för resultat- spännande!

Shower gel från Neutral

Mild och kan användas varje dag på känslig hud. Fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen.

Behaglig att använda, bra duschkräm som känns bra att använda även på barnen.

LSHP mealbar från Naturdiet

En produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininehåll.

Denna bar har jag ätit förut och tycker den smakar bra. Perfekt att ha med när man ska och träna direkt efter jobbet!

Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures

Dinosaurier får åter liv i detta 3D-äventyr och biopubliken får för första gången i historien verkligen se och känna hur det var när dinosaurier regerade på jorden för 65 miljoner år sedan.

Verkar vara en spännande film, jag kommer absolut att se den men det blir nog inte i sällskap med något av barnen då de nog är för små för denna, rek. ålder är nämligen sju år.

Sheer botanical läppstift från Yves Rocher

Ett läppstift som ger oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg. Tack vare den lättapplicerade och semitransparenta formulan ser även mörkaste nyanserna naturligt lätta ut. Finns i 12 underbara färger.

Lätt läppstift som inte känns tungt på läpparna. Jag gillar rött läppstift och tycker att det markerar looken på ett bra sätt. Jag kommer använda detta igen, kanske inte varje dag till jobbet men absolut när det är något extra på gång.

Naturligt gott vitamingodis från Yves Rocher

 Vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.

Vitamingodiset gick verkligen hem hos tjejen. tänk att få äta godis för att få i sig vitaminer-vilken dröm!

X-travital kvinna med tiggarnöt

En ört som främjar kvinnans lust, innehåller också soja, lignaner från linfrö, kalcium och vitamin D. X-travital kvinna ska inte ätas under graviditet eller amning. 

Jag har börjat testa dessa, får se vad det ger för effekter 😉

Ingefära mot åksjuka från Acrilex

Sugtabletter som hjälper mot åksjuka utan att ge dåsighet.

Jag har väldigt lätt för att må dåligt när jag åker bil på krokiga vägar och därför testade jag dessa tabletter när jag skulle ut på landet och åka i helgen. Jag tycker att de var lätta att ta, smakade till och med gott och åksjuk blev jag inte! Kommer testas fler gånger när jag ska ut på krokiga vägar.

Träningsstrumpor från Ullmax

för träning med mjuk känsla och mycket god passform. Materialet är bambu och det tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tunn frottéförstärkning i sulan.

Perfekta strumpor för mig att ha på jobbet. Provade dem direkt och de var verkligen svala och behagliga i mina stålhättaskor!

Vattenflaska i plast från Ullmax

Rymmer 750 ml vätska och har skruvkork med pushpull-kapsyl.

Mycket bra vattenflaska att ha med på jobbet! Jag har alltid vatten med mig och speciellt nu när det är så varmt så behöver man fylla på med vätska hela tiden. Denna är perfekt med sina 750 ml!

Tack Loppi för att jag fick testa denna Blogbag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *