Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Dags att tänka på sommarskor

Äntligen har vi städat undan vinterns skor och plockat fram de lättare skorna! För min del innebär det också att det är dags att köpa nya ballerinaskor och någon form av sandal, både en jag kan ha till fint och en som fungerar i lekparken och till stranden. Som ni vet så gillar jag att handla online och hos Deichmann finns massor av fina sommarskor att välja bland. När det kommer till ballerinaskor så har jag hittat några favoriter och eftersom jag är svag för svartvit, rockigt och retrostuk så faller dessa inom ramen för mina önskemål.

De nitade ballerinaskorna hade jag förra sommaren och det lutar åt att det blir dem i år med, de var verkligen supersköna och snygga både till klänning och jeans, till stranden och på stan. Mycket användbara skor med andra ord! Vanliga svarta känns också som ett säkert kort.

En annan variant av ballerinaskon är denna som jag personligen tycker är riktigt snygg och som gör lite mer till skon. Jag gillar den första varianten mest då den även ger lite retrokänsla med sin rundade tå.

Jag vill helst ha en enkel sandal med stängd tå att ha till vardags men också till fint när det är lite varmare dagar. Jag fann några sandaler med stängd tå.

Men favoriterna är dem med öppen tå som känns både luftiga och somriga, nitarna på de första är ett stort plus!

Missa inte den supersnygga kollektionen från Caroline Blomst som finns online, vem skulle inte vilja möta utelivet i ett par stilettpumps i spets?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *