Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Testat Loppis blogbag

Som jag skrev igår så har jag testat Loppis blogbag och det var verkligen jättemycket bra vårpepp i den!

2s bdha

Blackberrie – LSHP Mealbar från Naturdiet passade jag på att testa när jag skulle direkt från träning till ett möte. Den smakade gott och är absolut något jag skulle kunna använda mig av efter träning.

Supernature Purely Greens Max har jag börjat testa med liten dos, smaken är lite speciell och jag föredrar att blanda den i en smootie framför att dricka den enbart med vatten. Jag kommer fortsätta dricka denna varje morgon för att se om det ger effekt och mer energi!

Nya Vitalinea PRO från Danone är ett riktigt gott mellanmål! Jag har ett tungt och slitsamt jobb där jag arbetar med kroppen och gärna äter ett rejält mellanmål på förmiddagen- denna var perfekt för det ändamålet. Jag höll mig mätt fram till lunch vilket jag eftersträvar hos ett mellanmål.

Friggs Te+ Sockerbalans gott té och extra bra att det är koffeinfritt så det även går att dricka på kvällskvisten utan att sömnen drabbas!

Vårläsning från Harlequin jag gillar att läsa och gör det gärna. Denna bok kommer slukas i vårsolen. Jag gillar att drömma mig bort med härliga romaner ibland så ”vårkänslor” blir härlig att läsa.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover var riktigt spännande att få testa! Jag har inte provat mineralmakeup tidigare så detta var första gången. Riktigt lätt puder som känns skönt att applicera och ger en riktigt fin lyster. Passar perfekt nu när solen redan börjat gett en lätt solkysst och fräknig hud. Riktigt snyggt blir det!

STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis formade som fötter. Gott med surt godis med smak av citron, äpple, hallon, ananas, apelsin, körsbär och svart vinbär. Känns riktigt bra att det är 100% naturligt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *