Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Loppi Blogbag Vårpepp

Jag fick hem Loppi Blogbag Vårpepp och håller på att testa innehållet!

2014-04-21 18.20.10

Blackberrie – LSHP Mealbar från Naturdiet.
Blackberries är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Sugar High Protein).Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Bara 1 g socker per bar. 14 g protein per bar. En bar ger 190 kcal. God smak vit choklad och svarta bär.

Supernature Purely Greens Max.
Ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrar jod och järn till normal energiomsättning.

Nya Vitalinea PRO från Danone.
Ett gott, naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av en naturell yoghurtkvarg som både är mager och mättande, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott.

Friggs Te+ Sockerbalans.
Rooiboste berikat med krom. Krom bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalans är ett fylligt te med kryddig smak av chai som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Eftersom Sockerbalans är ett rött te är det helt fritt från koffein.

Vårläsning från Harlequin
Boken ”Vårkänslor”.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover
Finmalda mineraler ger en perfekt balans av skimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till din make up. Passar alla hudtyper.

STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis.
Sura fotavtryck med smak av citron, äpple, hallon, svarta vinbär, ananas, körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. Inga konstigheter – bara 100% naturligt gott!

dagens dagens d

 Tack Loppi för den fina bagen! Jag testar för fullt just nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *