Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Passa på att fynda!

Just nu kan man fynda riktigt rejält hos Hjärtat mitt som har 30% på allt till och med den 27/4! Själv passade jag på att fylla på lite i tjejens gardeob eftersom hon haft en växtspurt och kommer behöva mycket nya kläder till hösten!

småfolk-rea-barnkläderMoonkids rea barnkläder

Tröjan från Moonkids kostar tex 51:- istället för 239:-! Helt galet så det är bara att passa på. Själv har jag spanat på denna goding från Småfolk länge så nu slog jag till;

småfolk-rea-barnkläder

Dessutom kostar Melaningmuggarna från rice 20:- st men tyvärr va alla de med fina glada färger slut så det fick bli två med bilar. Rice gör kanske världens bästa muggar! Fina hur mycket man än använder dem och de håller fast de åker i golvet stup i kvarten!

rice inredning rea

Ange kod: PÅSK i kassan för att få din rabatt och ja den gäller även på rean !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *