Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Dagens mini

leooo

Pulkaåkningen är super roligt tycker mini! Tjejen tycker att det är väldigt roligt att dra omkring henne i pulkan också. Hon har overall från Molo som vi hittills är väldigt nöjda med, strumpor från Hipp barnmat, mjukisar från molo, fleece från Åhlens, vantar från hestra och snyggaste mössan kommer från elodie!

Ni får blunda lite för det hemska golvet! Vi har renoverat hela huset förutom köket som är på tur och vi vill såklart inte lägga över den fula plastmattan med nytt golv innan köket är rivet så nu är det fula övergångar mellan sovrum, vardagsrum och hall men så får det vara just nu. Vi står ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *