Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Välgörenhet

December månad och det finns mycket sätt att bidra till välgörenheten på. Vi tycker att det är viktigt att våra barn förstår att alla inte har det som vi här i Sverige eller kanske i vårat hem. Vi vill få dem att förstå att andra kanske inte har det lika bra som dem utan att ge dem skuldkänslor. Vi har valt att delta i auktion julklappen där man köper en julklapp efter en specifik lista och paketen skickas till barn i öst. Vi har även valt att lägga julklappar under en gran här i stan där stadsmissionen sedan kommer fördela dessa klappar till hemlösa, andra som har det svårt och framförallt de som behöver det.

Det behöver inte vara så komplicerat och detta ligger i de klappar vi skänkt;DSC05018Här är det vi slog in och gav bort. Allt är nytt så ingen har använt sakerna innan!

Ett paket blev till en nyfödd eller dennes mamma och bestod av en liten ryggsäck med tre paket nappar från avent, en nappflaska från Elodie details, en snuttefilt, en liten necessär med lite krämer, olja, tvålar osv. samt ett litet baddjur.

DSC05016

Man skulle skriva kön och ålder på paketen för att det skulle bli så bra som möjligt för dem som får paketen. Ett ekologiskt mjukdjur får ett barn och ett annat barn kommer få en bok om askungen.

DSC05017Detta blev ett kit med Make up pads, trosor, handduk, rakhyvel, nagelfil, tandborste, hudkräm, tamponger samt en nessesär med lite små förpackningar lade vi i fina tygpåsar innan vi slog in dem.

DSC05019

Ja vissa saker har vi fått, men varför ska vi slänga saker som någon annan behöver? Känns ganska idiotiskt faktiskt. Jag hoppas att dessa hygienartiklar kommer till någon som kanske inte har haft en tvål, en hudkräm eller en fräsch tandborste på länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *