Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Dop i 106 år gammal klänning

I helgen har vi haft dop för mini, därav den dåliga uppdateringen! Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det var iallafall en fin ceremoni som var över förväntan! Vi drog ut på dopet denna gång för att det var en sådan lång procedur när vi döpte tjejen att vi inte hade lust att vara med om det igen.

Nu har vi dock fika för flera månader framåt här. Den del av dagen som låg i besvikelse var att bordet var dukat för 26 personer och det kom tillslut 13 personer, 17 med oss.  Är det inte konstigt det där med att man går på andras dop, men sen kommer de inte själva? Eller är det bara för oss det blivit någon form av ”tradition”?

Ska försöka få in lite bilder i datorn och se om det finns några jag kan dela med mig av till er senare! Vi har en underbar dopklänning som just nu bärs av den femte generationen. Man har broderat in namnen och årtal på alla som döpts i den och den första bar den 1907! Till våra barn är det farmors mormors syster. Coolt va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *