Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Vad fanns i paketet?

För mig betyder service väldigt mycket och här är den verkligen super. Vid mina frågor så har jag fått snabba och hjälpsamma svar. En av de saker jag blev mest imponerad över och som jag inte stött på tidigare vid internetshopping var då två av de varor jag beställt inte fanns… Istället för att helt enkelt inte skicka dem så mailade de mig bilder på andra alternativ, det kallar jag riktig service och visar att de verkligen är mån om sina kunder!

En sån här liten gest gör mycket för mig som kund, det får iallafall mig att känna att jag vill återkomma!

En sån här liten gest gör mycket för mig som kund, det får iallafall mig att känna att jag vill återkomma!

Nu ska jag visa er vad som fanns i det fina paketet!

Allt var fint inslaget i silkespapper och risken för att något skulle ha gått sönder under frakt var minimal. Dessa två ljushållare gör sig väldigt bra just nu i ett av fönstren med fönsterbräda av svart sten.

Roliga spela till barnrummet i härliga färger!  Vi provspelade tre i rad påengång och det var faktiskt riktigt roligt. Trots att jag förlorade 😉

 

Så fina muggar från underbara Rice! Älskar dessa fina färger och lekfulla mönster.

Passar verkligen perfekt till både barn och vuxenfikat.

De kommer användas flitigt i sommar när vi får ordning på uteplatsen och vår lilla trädgård.

 

 

Finaste flamingomuggen känns så rätt i tiden just nu.

Tjejen blev omedelbart stormförtjust i den här lilla muggen med nyckelpigor! Den passade perfekt i hennes lilla hand och hon har velat använda den till alla måltider sen den kom, det är verkligen ett gott betyg!

Är ni ute efter fin inredning till er själva eller barnrummet så kan jag verkligen rekommendera Puss! De har även fina accessoarer till både dam, herr och barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *