Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Hemresan

Vi fick träffa flygvärdinnan från h*ll när vi skulle åka hem. Vår tjej skrek (som de flesta andra barn på 14 månader gör ibland) med jämna mellanrum när vi satt fastspända i planet i 40 minuter (!!!) innan avgång. Varje gång hon skrek (lugnade sig ju förhållandevis fort) så dök denna flygvärdinna upp med ”Hur går det här då? Är det något som är fel?” Sen dök hon upp vid halv fem då tjejen skrek av hunger och sa åt oss att lägga en filt över huvudet på henne för att hon var trött och då skulle hon somna! Någonstans där var min bägare fylld. Jag var rasande på denna hemska människa som sprang och stressade upp oss och som sedan hade mage att berätta hur vårt barn fungerar! Som att det finns någon form av manual för småbarn.
Som tur var höll hon sig borta ett par timmar sen. Förutom att hon knockade min sambo varje gång hon gick förbi våra säten… Det var inte bara vi som hade problem med henne dock. 
Men tänk vad en person kan förstöra mycket.

Tack för att just du tittade in ♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *