Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Mexico dag 13

Kommer ni ihåg den öde stranden/hotellet jag skrev om tidigare? Vi tog en ny promenad ut dit och mötte två engelskor som kom gående från denna brygga (där det patrullerade en man dagen till ära) med snorkelset i händerna. Vi frågade dem om de snorklat och då berättade de att stranden/lagunen tillhörde det hotell vi såg i bakgrunden men att just den delen av hotellet var nedlagd, men övriga delar av hotellet var i bruk och det var deras gäster som hade tillgång till denna del av stranden. De förklarade också att vi aldrig skulle komma in på den om vi hade våra armband på oss eller hotellets handdukar. Om vi däremot tog av oss armbanden och tog med vita handdukar skulle det nog gå.
Haha vilken koll våra guider hade med andra ord!
Denna bild är från ”kvinnornas ö”
Tack för att just du tittade in ♥♥

En reaktion på ”Mexico dag 13

  1. Hejsan! Jag ska resa till Mexico och just detta hotell om ett par veckor. Intressant att läsa de du skrivit! Jag vart lite nyfiken vart den här öde stranden ligger någonstans. Om du står på stranden och tittar ut mot havet, går du då mot höger eller vänster? Hur var snorklingen vid hotellet? Är de bättre att ta sig bortåt från hotellet längs stranden? Fanns det bra klädesaffärer i playa del carmen? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *