Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Info om hotellet

Eva Bay ++++

Dubbelrum för 2-3 personer.
Fint hotell beläget vid i Adelianos Kampos utanför Rethymnon. Hotellet består av åtta byggnader. På hotellet finns en trevlig trädgård och två pooler samt en privat sandstrand med vattenaktiviteter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid såväl pooler som strand. Separat barnpool. Litet lekrum för småbarn. Bufférestaurang och två barer. Underhållning med grekisk dans vissa kvällar. Internethörna samt trådlöst internet med egen laptop mot avgift. Ca 300 meter till Platanes och 6 kilometer till Gamla stan i Rethymnon. Genomfartstrafik.
Rummen

Ljusa, mindre dubbelrum med satellit-TV, telefon och kylskåp. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch/bad och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.


Måltider

All Inclusive.

– Frukostbuffé, kl. 7.00-9.45.

– Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30. (Picknickkorg kan ordnas vid förfrågan).

– Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.

– Varma och kalla snacks samt glass, kl. 10.00-17.30.

– Kaffe och kaka, kl. 16.30-17.30.

– Obegränsat med förfriskningar, öl/vin och lokala drinkar, kl. 10.00-17.30 samt kl. 18.00-24.00.

 

Info och bilder från Apollo.se

Tack för att just du tittade in ♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *