Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Winnerbäck fans

Jag är ett stort fan av Lars Winnerbäck och har självklart köpt mig ett exemplar (signerat av Lars himself) av Stig tittar ut;
Världens räddaste man. Kan det vara Stig? Han bor i ett hus fullt med folk men känner ingen. Den enda han vågar vara med är Björn. Det är Stigs hamster. En dag blir Stig bjuden på gårdsfest av sina grannar. Motvilligt går han dit, men har tråkigt och går snabbt hem igen. Nu har han provat och tänker aldrig mer gå ut. Den natten händer det något. Björn, Stigs hamster blir sjuk och måste till veterinären. Stig behöver hjälp. Vad ska han göra? Ska han våga ta kontakt med någon av grannarna? En tragikomisk bilderbok med text av Ann-Christine Magnusson och bilder av Lars Winnerbäck, en av Sveriges mest hyllade artister, som här gör sin debut som barnboksillustratör.
Tack för att just du tittade in ♥♥

En reaktion på ”Winnerbäck fans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *