Stolt mamma till två små tjejer. Sambo med de vackraste ögonen i världen. Stort Winnerbäck fan. Tycker att livskvalite är att sitta i gräset och njuta av livet en ljummen dag. Fyndar gärna och ofta vilket jag delar med mig av till er. Det svarta huset för att vårat renoveringsobjekt sakta men säkert förvandlas till just Det svarta huset. Det är där bakom det vita planket vi bor, lever och drömmer. Kontakt: johanna_bloggar(snabela)hotmail.com.

Annons
Annons

Loppi blogbag sommar

I lördags fick vi hämta ut vår blogbag från Loppi lagomtill lördagsfilmen; Toppen tyckte barnen! De tittade på Alvin och Gänget och höll ut nästan hela filmen båda två. De tyckte att den var bra, fast lite långtråkig emellanåt. Jag testade läppbalsamet från Burt´s bee påengång, mitt favorit balm som luktar gott och ger mjuka läppar. I söndags hade vi tvättdag och jag har inte testat grummes tvättmedel tidigare och jag blev positivt överraskad! Att det finns som sensitive är viktigt för oss  så det blir många plus. Eftersom vi bland annat tvättade handdukar passade vi på att testa nya sköljmedlet från Softlan som doftade ljuvligt! Något annat som doftade ljuvligt var duschkrämen från family fresh.IMG_20160619_090440Pink Grapefriut Lip Balm från Burt’s Bee
Burt’s Bees Pink Grapefruit Lip Balm, detta söta nya läppbalsam från Burts Bee är framtaget med näringsrik, tropisk rosa grapefrukt och är fullmatad med kraftfulla vitaminer. Mjukgör varsamt läpparna och lämnar en god söt smak, 100 % naturligt innehåll. 

The Swedish One från Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen är så glada att få presentera The Swedish One. Den senaste medlemmen i deras smoothiefamilj som är särskilt framtagen för våra små vänner i Sverige. Den är fylld med mumsiga och 100 % ekologiska ingredienser som blåbär, äpplen + bananer med en liten tvist av vanilj. Designad av Saga, 3 år från Luleå. 

Alvin & gänget – Gasen i botten från Fox Paramount Pictures
Alvin och Gänget är tillbaka med ett fjärde äventyr, den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Alla talar svenska. 

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme
Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive innehåller effektiva enzymer som på ett naturligt sätt bekämpar fläckar. Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive har låg dosering som skonar miljön samt innehåller ingredienser som binder upp lösta pigment i tvättvattnet och därmed förhindrar att det färgar av sig på tvätten. Den är helt oparfymerad. 

Tandborste från Jordan
Jordan Individual är Sveriges enda design-tandborste som kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är ”navy” och skandinavisk minimalism. Individual är en billig designpryl för ditt hem men en kvalitetsprodukt som finns i ett brett utbud för att passa din personlighet och stil! 

Melon Crush från Family Fresh
Family Fresh är ett av de största varumärkena inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige och har duschkrämer med härliga dofter för hela familjen. En av våra senaste nyheter är Melon Crush som är en återfuktande och uppfriskande duschgel med en frisk och fruktig doft av söt vattenmelon och en hint av lime. 

Aroma Sensations från Softlan
Softlan Aroma Sensations Inner Harmony gör så att tvätten känns mjukare och doftar harmoniskt. Den intensiva och långvariga doften med naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj ger en behaglig och avslappnande känsla hela dagen. Softlan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig. 

Annons
Annons
Annons
annons