❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Tävling! Vinn nappar!

För ett tag sen fick Kevin ett paket från MAM med nappar som han gladeligen testade! De nya MAM Night napparna är suveräna eftersom de lyser i mörkret! Superlätt att hitta när man går som värsta zombien klockan 2 på natten och ska leta upp den där ljuddämparen :D Tummen upp för det MAM!

IMG_7653IMG_7654

Och eftersom MAM är så givmilda så sponsrar de en tävling med nappar, och jag lägger till ett paket själv ;D

Det blir alltså TVÅ vinnare i den här tävlingen!

Kommentera bara om du vill ha Monsternapparna eller om du vill ha de rosa nyföddnapparna, mailadress och eventuell bloggadress så är du med! Plus i kanten om du tipsar på fejjan eller i din blogg om tävlingen förståss ;)

Tävlingen avslutas den 31/7 kl 21.00 och vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till!

IMG_8915IMG_8917IMG_8918IMG_8919IMG_8920

47 reaktioner på ”Tävling! Vinn nappar!

  1. Min son skulle vilja vinna monster napparna, vi har ingen som helst tur med att vinna saker.

  2. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla:) Jag skulle vilja vinna monsternapparna till en helt underbar liten pojk <3 Jag har länkat tävlingen på Facebook :) (Lina Marie Borgström)

    Ha en underbar helg!

  3. Jag vill vinna monsternappar till min Aldo. Hans huggtänder har haft sönder de flesta napparna vi har hemma.

  4. Jag skulle vilja vinna Monsternapparna! Napparna försvinner ju mirakulöst ibland så alltid bra med extra!

  5. Monsternapparna hade blivit en perfekt present till mosters lilla prins :)

    Vänliga hälsningar:

    Mickan

  6. De rosa sötnosarna skulle jag gärna vilja ge bort till min vän som väntar en liten prinsessa! :D
    Kram Malin

  7. Jag skulle vilja vinna Monsternapparna! :) Har en vän som blivit ensamstående då hennes fästman var otrogen, så jag skulle vilja ge henne en liten present…

  8. Ha ha, monsternapparna var ju ursöta ju! Storebror Pontus skulle nog gladeligen vilja att lillasyster Saga vann dessa nappar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *