VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

pustar ut efter en lång, stressig, mysig och rolig dag :)

dagen började skrutt med att vi försov oss till NIO, p.g.a att stora W somnade så sent igår. och jag var SÅ himla trött när klockan ringde 07.30 så jag tänkte ”bara en halvtimme till” – käckt när man stänger av snoozen.

upp med ungarna och försöka få stora W att äta frukost, greja och fixa med allt som ska fixas och iväg. stora W landade på förskolan tjugo över tio.

det var tjugo minuter efter att jag skulle ha varit hos fina E – en KOMET-mamma 🙂 åh, jag som HATAR att vara sen men ALLTID är det – hur blir det så? landade hemma hos fina E vid kvart i elva… och klockan tolv skulle jag vara hos kuratorn på vårdcentralen. jag hade redan stressat ihjäl mig och bara kände ”SKIT” över hela dagen. och jag hade verkligen sett fram emot att träffa mammorna från KOMET-utbildningen. så jag tog beslutet att avboka kurators-tiden för ANDRA gången – att avboka saker hatar jag också. första gången var p.g.a. av sjuka barn så det var ju förvisso helt giltigt 😉

det första fina E säger till mig när jag går in genom dörren ursäktandes över att jag var 45 minuter sen är ”men vad skönt, du fick ju sovmorgon!” och ja, jag fick ju sovmorgon 🙂

efter flera mysiga och roliga timmar där var det dags att åka och hämta stora W. kände mig ganska slut när jag hämtade honom (trots den där sovmorgonen och en massa tankad energi) och jag märkte direkt att han inte var på sitt bästa humör. lilla W hade lyckats somna i bilen på väg hem från förskolan och stora W började skrika melodier och jag sa åt honom tretusen gånger att han skulle vara tyst för han skulle väcka lilla W. lyssnade han – oh nej… så när vi kom in genom dörren så hade jag en halvtokig stora W och världens suraste/tröttaste lilla W – jippie. det enda jag skulle göra på några timmar var ju att städa och förbereda inför att mammagruppen skulle komma hit och fira att lilla W fyllt 1 år! sprang runt och städade och grejade och bara väntade på M. men han kom hem senare än vanligt vilket jag inte visste om. så när han kom hem så slängde jag mig in i bilen för att handla råvarorna som behövdes (sjukt dåligt planerat – I KNOW).

när alla fina i mammagruppen kom (bl.a randi) så vred stora W upp sitt tempo en ANING och blev sjövild… till slut tog M med honom upp på övervåninge! till råga på allt så kokade soppan över så att det blev soppa över HELA spisen och mina pepparkaks-grissini flöt ut och blev som – ja inte vet jag – sånna där pinnar man tar halsprov med typ…

när vi väl satte oss till bords så fortsatte stora W krångla trots att jag mutade honom till max… (=mutor hjälper inte)… så han fick gå upp på övervåningen igen. jag gjorde fisk- och lax soppa ur Klara Dessers bok och den blev SÅ HIMLA GOD (=supernöjd)! och till efterrätt blev det pepparkaks-grissini med apelsinfluff. och det blev SÅ GOTT! så maten och efterrätten blev väldigt lyckat.

lilla W fick jättefina presenter av sina fina mammagruppskompisar 🙂 en liten BRIO racerbil, en bok och en bitvänligt pussel! han lekte med alla sakerna och verkade väldigt nöjd!

i slutet så lugnade äntligen stora W ned sig och lekte fint med alla barnen! och när alla väl hade gått så pustade jag ut i soffan en liten sekund… tills det var dags för läggning. och det var en strid i kväll men till slut somnade båda barnen.

kände mig så himla frusen och ruggig så jag tog tempen (tack och lov för örontermometer!) och det visade sig att jag har FEBER 🙁 inte konstigt att jag inte känt mig hundra idag.

ska nu ta dunder-medicin från schweiz, gå och lägga mig och hoppas på att jag mår toppen imorrn!

fyra busiga barn 🙂 inte lätt att få med alla på en bild.

pepparkaks-grissini med apelsinfluff, ingen vacker syn med galet gott  – det kommer bli en favorit i juletider 😉

riktigt nöjd kille som provsmakade på boken men näej .- den var inte lika god som det fina pusslet 🙂

så den här dagen har verkligen varit en berg- och dalbana! både jobbig, stressig och jättemysig och trevlig 🙂

 

 


Kommentarer


  1. Kaffemorsan 30 november, 2012 on 00:24 Svara

    Massa kramar till dig, hoppas du inte blir sjuk! Jag hoppas oxå att du tjuvar tid någon annanstans så du kommer iväg till kuratorn! Det gör gott, jag gick hos kurator i höstas. Det var skönt att få prata!

    Vissa dagar är kaosartade men då får man tänka att morgondagen bara kan bli bättre:)

    Kram

  2. randi 30 november, 2012 on 21:58 Svara

    Tack för ett jättefint kalas och för att du länkar till mig:)

    Hoppas verkligen att du blir bättre och att du får tid att vila upp dig under helgen.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna