VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlåt..

Förlåt för bloggtystnad ,men kändes som det var igår jag var inne och skrev.

Idag kände jag att det var dags att dra i bromsen, det har varit för mycket stress senaste veckorna att jag börjat glömma saker, fått svårt att komma till ro och somna på kvällarna.IMG_9733

Tror inte jag är ensam om detta just den här tiden på året, det är ju roliga saker som händer med avslutningar, kalas, studentuppvaktningar .

Det vill man ju såklart inte missa:)

Man ska fixa presenter och kläder , samtidigt är det som mest på jobbet med en verksamhet som ska planeras in i minsta detalj så man lugnt kan lämna över till sin kollega när man går på semester. 

Mitt i allt det här ramlade min mamma och bröt både lårbenshals och höftkula. Så det har varit en del turer kring rehabilitering mm.  Hon har ju varit en klippa och hjälpt mig mycket då hon varit hos mig en tid.  Och det märks vill jag lova;). 

Och visst hade jag kunnat förbereda mycket innan, men funkar inte riktigt så;) och svårt att förutse att sånt ska hända. Jag har så svårt att säga nej till saker, rädd  för att göra folk besvikna. Men ska bli lite bättre på det, man kan inte vara på flera saker samtidigt och vet att mina vänner förstår.

Måste även lösa hundvakt i sommar när vi ska på semester, mamma kommer inte kunna ha honom som det var planerat från början. Kanske pensionat? Någon som har erfarenhet av det?

Nu är Felix hos Martin och ska på  Charlies kalas:).

Jag och Fanny kommer fixa en hel del idag och  förbereda inför veckan som kommer:) känns redan mycket bättre..

Massor med kramar!


Kommentarer


  1. Therese 11 juni, 2017 on 11:30 Svara

    När ska du ha hundvakt? Vi är en familj i Bromma med barn i åldrarna 6-18 som gärna ställer upp

    • christinamelin 12 juni, 2017 on 00:10 Svara

      Tack!! Har ev en kompis som tar honom, annars hör jag av mig?

  2. Ingalill 11 juni, 2017 on 14:14 Svara

    Du är alltför snäll, tror inte att någon tar illa upp om man säger nej ibland ?. Om ingen kan passa din hund så kan jag rekomendera Helenas hundhotell (googla). Ligger ganska nära Arlanda, ett jättefint ställe med duktig och engagerad personal. Men som med allt när man är hundägare så är det dyrt. Hoppas det löser sig med hundpassning och att du kan släppa stressen och se fram till en fin semester. ?⛱

    • christinamelin 12 juni, 2017 on 00:10 Svara

      Tack❤Ska kika på det

  3. Agnetha Dentback 11 juni, 2017 on 23:00 Svara

    Var rädd om dig! Enkelt att säga, jag vet. ?

    • christinamelin 12 juni, 2017 on 00:09 Svara

      ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna