VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med livet som insats..

IMG_7701

IMG_7700Det var med livet som insats jag begav mig ut på en pw igår kväll, det var glashalt. Det sista jag behöver nu är en bruten lårbenshals eller nåt. Det skulle väl vara typiskt när man precis fått mersmak och är supertaggad;).

Idag gick det bättre det  kändes som vår i luften:), jag har fått in en vana med mina promenader och jag tycker det är riktigt skönt att komma ut. Imorgon kör jag även igång i gymet efter ett litet uppehåll, nu ska det mätas och vägas igen( ångest) men kommer vara kul att se resultatet om några månader.

Förutom hälsan så vill jag vara i hyfsad form på min 40 års fest i maj. Jag måste ha mål med min träning, annars tappar jag motivationen.

Jag har även fått in rutinen att äta regelbundet, vilket jag slarvade med tidigare. Åt sällan och fel saker, magen svällde upp så jag såg ut som om jag var i 7-e månaden och på morgonen var den plattare igen. Inte så bra. Men nu har jag helt tappat suget efter sötsaker och känner mig piggare. Förutom att jag har tagit bort sockret så har jag strypt kolhydraterna. Jag äter bönpasta, sötpotatis, sallad till köttet,kycklingen laxen mm. Saknar inte pommes eller pastan det här är minst lika gott om inte godare:) och magen svullnar inte upp längre.

kram C


Kommentarer


  1. Anette Löfgren 19 januari, 2017 on 22:16 Svara

    Hej
    Tack för din trevliga blogg. Är det möjligt att skriva ett personligt meddelande till dig, iså fall kan du ju skriva till mig på min mail så får jag din mailadress.

    Med vänlig hälsning Anette

  2. Lotta 22 januari, 2017 on 10:07 Svara

    Hej
    Ville bara tipsa om Icebugs, skor med dubbar, helt fantastisk bra och sköna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna