VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blir så rörd..

Vilken fantastisk respons jag fick efter gårdagens inlägg. Att jag genom att berätta min historia kan hjälpa andra, jag blir verkligen rörd.

Jag har läst varenda kommentar och kommer svara var och en av er lite senare, tack för att även NI delar med er.  Det har som sagt inte varit en helt enkel resa kommer säkerligen komma flera inlägg som belyser det tuffa med att gå igenom en separation. Det är inte enkelt, det handlar så klart om mycket känslor och dagar man  känt att man inte kommer att fixa det.

Men det som fått mig att orka och att känna glädje är Fanny och Felix, mina barn för även fast saker har varit tuffa så har det varit så många saker med dom som gjort att man glömt bort det jobbiga och fokuserat på att vara där och då.felixfirstday 084

nov 08 160

IMG_3601Den som mådde sämst av att älta och vara bitter var jag själv, allt det gjorde mig bara ledsen och orkeslös till slut. Men man kanske måste komma dit för att inse själv att man måste hitta ett annat sätt att tänka, att det bara jag som kan förändra mitt tankesätt för att bli lycklig igen.

Sen har jag såklart haft en fantastisk familj och fina vänner som stått ut med att lyssna på detta ältande;) och stöttat mig, men också vänner som faktiskt sagt emot och inte alltid hållit med mig. Fått mig att tänka annorlunda och det är jag så tacksam för idag.


Kommentarer


  1. Ann-Louise 18 januari, 2017 on 19:02 Svara

    Så starkt av dig att berätta! Vi träffades ju på Cypern 2009. Du berättade ju för oss om det du hade varit med om o jag kommer ihåg vilken stark människa jag tyckte du var! Självklart blir man ju besviken när det händer något sådant, men att kunna vända allt till något så positivt o bra som du har gjort det, det tror inte jag att många klarar av!

    Veckan på Cypern 2009 har gjort att vi återvänt dit ett antal gånger till (trots att vi hamnade mitt i svininfluensan o att jag brände typ hela kroppen näst sista dagen ;)). Vi fick helt enkelt så positiva minnen därifrån o tror att du bidrog med dem! <3 Heja dig!!

    • christinamelin 19 januari, 2017 on 10:15 Svara

      Tack fina du:) vårt favoritställe:)

  2. Åsa 18 januari, 2017 on 22:11 Svara

    Kram till Er alla

    • christinamelin 19 januari, 2017 on 10:16 Svara

      Kram<3

  3. Anette Löfgren 19 januari, 2017 on 13:56 Svara

    Hej
    Tack för din trevliga blogg. Är det möjligt att skriva ett personligt meddelande till dig, iså fall kan du ju skriva till mig på min mail så får jag din mailadress.

    Med vänlig hälsning Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna