VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tack!

IMG_7129

Vill bara kika in och tacka så mycket för alla fina kommentarer jag har fått efter gårdagens inlägg, jag är så rörd. Det är första gången jag skriver om min upplevelse och det är nog för att det är först nu jag är känslomässigt klar. Hade ju lätt kunnat bli ett annat typ av inlägg annars om man fortfarande är bitter och arg. Sen är man ju alltid orolig för att lämna ut någon eller så klart finns en rädsla för hur folk ska reagera eller hur det man skriver ska tas emot. Jag har läst alla kommentarer och ska svara efter bästa förmåga. Kan bli så att jag kanske väver in era frågor i inlägg framöver:). Men det är jag som väljer vilka frågor jag vill svara på, så jag lovar inte svar på allt… Men frågan är fri.

Ge mig också gärna feedback på bloggen och mitt innehåll här. För mig är det här andra försöket att blogga och jag är inte så van att skriva och jag behöver också leta mig fram till vilken nivå av personlig som passar mig, och känna efter vad jag vill och inte vill dela. Så hjälp mig gärna hitta min stil genom att ge mig feedback. Min största utmaning här är att våga dela med mig och inte bara falla in i att rabbla upp vad jag gjort under dagen. Men att ni också ställer frågor till mig kan vara till stor hjälp för mig att få reda på – vad vill ni veta om mig?

Massor med kramar C


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 28 december, 2016 on 11:03 Svara

    Jag känner igen ditt namn men känner inte till något om dig. Berätta gärna om hur du blev känd och vem du är, vad är du känd för och vad är det folk vet om dig som jag missat tex eftersom jag inte vet vem du är. Melin får mig att tänka på polisen Martin Melin va? Gifta? Syskon? Skilda? Berätta gärna mer om dig. 😀
    Stor kram till dig och dina vackra flickor. 😀

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:45 Svara

      Jag var gift och har två barn med Martin Melin,Fanny och Felix:)

  2. Britt 28 december, 2016 on 11:11 Svara

    Wow… du är ju enastående, så starkt av dig och kunna förlåta både Marton och Camilla. Har jag fattat och förstått allt rätt vilken jag också kommentera på din Insta så lämna Martin dig gör Camillas skull! Hur kunde du hantera detta? Så stark du är. Blir imponerad av dig. Förstår det måste varit tufft, med en liten och allt det känslomässiga kaos. Fundera du aldrig på och tänkte ”vad är Camilla för kvinna som kan göra så, hon visste ju att Martin var gift och hade familj och ett nyfött barn” (om det nu var så, men intervjun hos Malou efter 10 så sa Martin ”det var lätt gör Camilla för hon var skild, värre för mig för jag var gift och skulle då berätta att jag ville skiljas”)

    Vet också att Camilla skrivit på sin Insta att det är och var du som alltid har barnen, de bor hos dig och du har de 24/7, de träffar Martin såklart men du har huvudansvaret. Martin har Charlie varannan vecka men inte Fanny och Felix. Bara nyfiken.. fick ju fråga vad vi ville ?

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:44 Svara

      Tack:).Känslorna att bli lämnad kommer jag utveckla senare.. Barnen bor hos mig och brukade vara hos sin Martin varannan helg. Vi valde att ha det så för att barnen skulle behöva pendla långt i veckorna. Nu är barnen stora och dom har ett eget liv också,som vi tar hänsyn till:).Vi har inget schema i dagsläget.Men det fungerar bra och dom har en bra relation.

  3. Britt 28 december, 2016 on 11:18 Svara

    Wow… du är ju enastående, så starkt av dig och kunna förlåta både Marton och Camilla. Har jag fattat och förstått allt rätt vilken jag också kommentera på din Insta så lämna Martin dig gör Camillas skull!
    Hur kunde du hantera detta? Så starkt av dig. (Som jag skrivit på din Insta så såg jag Malou efter 10 och då sa Martin ”det var lätt för Camilla för hon var redan skild, men jag skulle hem och berätta att jag ville skiljas!
    Tänkte du aldrig ”vad är Camilla för kvinna, hon visste ju att Martin var gift och hade en nyfödd”?

    Så hemskt för dig, tänkte så på dig när de var hos Malou.

    Vet också att Camilla skrivit på sin Insta att det är och var du som alltid har barnen, de bor hos dig och du har de 24/7, de träffar Martin såklart men du har huvudansvaret. Martin har Charlie varannan vecka men inte Fanny och Felix. Bara nyfiken.. fick ju fråga vad vi ville ?

  4. Britt 28 december, 2016 on 11:19 Svara

    Nu kom samma sak 2 ggr, skriver från mobilen och det första kom inte fram enligt mobilen.. men det gjorde det tydligen! ????

  5. Anna-karin 28 december, 2016 on 13:50 Svara

    Hej!
    Jag tycker du är en fantastisk människa! Så grymt stark av dig att gå igenom detta!
    Fina barn har du oxå.

    God fortsättning!

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:35 Svara

      Tack<3

  6. Lis 28 december, 2016 on 15:29 Svara

    Är det mysigt att se din dotter och hennes pappa ha så kul trots skiljsmässan?

    Du hade väl inte orkat umgås med C om hon fortfarande bodde med polisen?

    Skulle du själv säga ”Nej” till en relation om mannen var gift med små barn/bäbis?

    Tycker du tidningarna har behandlat dig bra?

    Skulle du kunna tänka dig att skriva en bok om vad som hände? För att sätta punkt och varför inte tjäna lite pengar på folks nyfikenhet? (jag skulle läsa!)

    Har du dejtat män? Längtar du efter en man? Hur är din och polisens förhållande idag? Är inte allt lite 70-talsflummigt med barn och partners hit och dit?

    Ditt Drömliv??? 🙂

    //// Mvh Lis

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:27 Svara

      Jag är jätteglad för barnens relation med sin pappa, har allid tyckt att är viktigt.Vi har alltid satt barnen i fokus.Martin och jag har en bra och avslappnad relation. Han är en person jag bryr mig om.
      Och på din fråga om min och Camillas relation så umgicks vi redan under tiden som dom var gifta:) Förhoppningsvis träffar jag en man, har dejtat men inte hittat rätt. Men känner ingen stress, jag och barnen har det bra och den dagen det säger klick är det bara en bonus;).Hade du frågat för några år sedan om det här var mitt drömliv, hade jag sagt hell no. Men idag är jag lycklig för alla relationer och människor som jag har fått in i mitt liv pga allt som hänt. Life goes on:)

  7. M 28 december, 2016 on 17:32 Svara

    Du är uppenbarligen en människa med fin själ och till dom så kommer mycket gott! Håll utkik, framtiden kommer bli än bättre än du kan tro. Kram!

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:35 Svara

      Tack:), vad spännande;) Kram

  8. Susanne 28 december, 2016 on 17:52 Svara

    Vad roligt att få följa dig! Jag skulle gärna vilja läsa om hur du kunde förlåta barnens far. För som jag skrev på Camillas sida, så har jag verkligen full förståelse för hur hemskt det måsta ha varit att bli lämnade när man kanske är som allra mest sårbar i livet, dvs som nybliven mamma. Jag har den största respekt för dig och fastän att jag inte har träffat dig så känner jag att jag verkligen tycker om dig! All lycka till Dig Christina!

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:33 Svara

      Tack<3

  9. Lisse 28 december, 2016 on 22:51 Svara

    Hej! Jag är så grymt imponerad av hur stark du är!!! Hur du orkat gå vidare efter att ha blivit lämnad, hur fin relation du och Camilla verkar ha nu. Jag kan förstå dig (även om jag inte har varit i den situationen själv) att du blev en lejonmamma till dina barn när C kom in i Martins liv. Jag skulle också ha blivit så, men skönt att ni nu har funnit varandra du och C och är som systrar. <3 Eran stjärnfamilj verkar så fin.
    Stora kramar till dig.

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:33 Svara

      Tack så mycket, tiden läker alla sår och så är det verkligen:) I början var man inte logisk då tog känslorna över;)

  10. Emma 29 december, 2016 on 00:38 Svara

    Hej, kände igen dig och barnen på Cypern i augusti och hade jag vetat det jag vet nu önskar jag att jag haft modet att säga vilken grym kvinna du verkar vara! Vi kanske ses hos Lollo och Bernie igen, då lovar jag att framföra hur grym du är ?

    • christinamelin 29 december, 2016 on 20:30 Svara

      Åh tack så mycket:)du skulle ha kommit fram.

  11. Lis 29 december, 2016 on 22:44 Svara

    Tack för svar!

    ”skiljsmässa” hahaha sorry..

    I Arabien har männen fyra fruar å maaassssor av barn! 😉 (nästan som Martin)
    Kram!

  12. Bettan 29 december, 2016 on 23:18 Svara

    Hej ?
    Så kul att du börjar blogga igen. Tycker du verkar vara en helt underbar person och för att inte tala om dina fina barn. Ska bli kul att få följa dig och även höra om det förflutna ?
    Kram

    • christinamelin 1 januari, 2017 on 13:47 Svara

      Tack snälla<3 kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna