VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Boda Borg?

Ha ha jag tror inte det har gått ett år utan att jag är eller har varit klassförälder. Och inte för att jag klagar för jag tycker det är jättekul att vara delaktig men varför är det nästan alltid samma föräldrar som tillslut efter lång tystnad räcker upp handen och tar det år efter år.
Nu till frågan min dotter går i femman och dom vill gärna samla in pengar för att göra något roligt tillsammans innan dom splittras. Har ni någon erfarenhet? Hur gjorde ni för att tjäna pengar till någon klassaktivitet? Vet några som åkt till Boda borg, är det en kul grej som alla kan vara med på? Tacksam för tips:):)
 

Kommentarer


  1. Fia 16 oktober, 2014 on 00:26 Svara

    Känner igen det där Christina. Är klassföräldrar för andra året i både Emlas och Gilas klass. Gilas klass har samlat pengar i ett år nu eftersom de ska till Boda Borg i maj.
    Kram

    • christinamelin 16 oktober, 2014 on 07:03 Svara

      Ska googla och kolla priser, kanske inte ens är möjligt att samla på så kort tid. Men förstår nu att det är en kul grej helt klart värt att kolla upp:) kram

  2. Viktoria 16 oktober, 2014 on 08:40 Svara

    Vi har varit med familjen och min systers familj ett antal gånger på olika Boda Borg-anläggningar. Vi tycker att det har varit jätteroligt.
    Lycka till med planerandet!

  3. Marie 16 oktober, 2014 on 11:34 Svara

    När mina var i den åldern sålde de olika saker med varierande resultat. Ett par lördagar stod de med loppisbord på torget. De ordnade disco för de yngre på skolan.
    Sen måste man ju komma ihåg att alla familjer har inte samma ekonomiska möjligheter. Alla har inte far- och morföräldrar som kan köpa upp sig på plastpåsar, jultidningar eller kakor för att samla in pengar.

  4. Anita 16 oktober, 2014 on 17:02 Svara

    Vet hur det är. Jag var alltid klassförälder till någon av min pojkar. Vi sålde lördagsfrallor som vi beställde från ett bageri. Det var så populärt bland folk att få hem frukostbrödet till dörren. På sommaren planterade vi skogsplantor vilket gav mycket pengar. Boda Borg är ett riktigt äventyr för både barn o vuxna. Lite Fångarna på fortet. Lycka till med vad ni hittar på. Kram från Anita i Nora.

  5. Lotta 16 oktober, 2014 on 18:55 Svara

    många klasser eller idrottsföreningar säljer åt newbody. Mkt bra saker som är lättsålda.

  6. Karin Kivelä 16 oktober, 2014 on 21:15 Svara

    Hej

    Googla på ölandsplast, ger bra pengar att sälja platsar. Sen funkar även New Body som ovanstående oxå skrev om. Salami från Delikatesskungen. Och sen kakor, minns inte leverantören, men googla på kakor och lillebrors godis så får du säkert napp.
    Lycka till

  7. Poppy00 16 oktober, 2014 on 22:31 Svara

    Loppis! Oftast säljer man mer än vad man tror på loppis och familjer kan lämna in vad man förmår att undvara. New Body brukar också vara ett säkert kort!

  8. Jenny 18 oktober, 2014 on 08:47 Svara

    Hej
    Min Fanny går med i 5an och man tar på sig ansvaret dom klassföräldrer?. De funderar med på något liknade. De har nu börjat sälja julblommor/grupper från tulpankungen. ???. Bra och fina saker. Sen ska de ha halloweendisco för de yngre på skolan ???. Lycka till ?

  9. Ann-Louise 19 oktober, 2014 on 15:38 Svara

    Hinner ni få ihop pengar ?
    Så är Boda Borg ett glasklart mål.
    Hur roligt som helst. Vi åker dit nästa helg. ?

  10. Anonym 24 april, 2015 on 21:41 Svara

    Disco för hela skolan gav helt klart mest pengar till klasskassan, 8000 kr. En hel del planering för oss klassföräldrar och kvällen blev stundvis kaotiskt men jätteroligt ?

  11. Anonym 2 november, 2015 on 19:33 Svara

    Många nu förtiden säljer Newbody produkter och salami. Kakor och fryspåsar brukar också gå bra. Kokosbollar med "fluff" i sålde vi på min tid. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna