VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sigtuna

Värmen håller i sig:) försöker verkligen göra något varje dag med barnen när jag slutat jobba. Ledsen för dåliga uppdateringar här, har helt enkelt somnat på kvällarna med barnen när jag tänkt att jag ska göra ett inlägg.
Nog om det. Häromdagen var vi i Sigtuna och hälsade på Hannah och Peter. Fanny har pratat så mycket om deras tjejer sen hon och Meja (camillas dotter) tog hand om dom på landet, så det blev ett kärt återseende:).
Barnen badade och vi åt en god lunch tillsammans med en kompis till Peter och Hannahs kompis Jessica.
Lite lustigt hur vägar kan korsas ibland. När jag blev lämnad med Felix när han var liten letade jag överallt efter några som varit i samma situation. Och läste då bla om Hannah och fann en styrka i att se att hon var lycklig och hade gått vidare, det gav mig hopp. Kul då när man ses så många år senare när mitt liv ordnat till sig  
(vilket man inte trodde då) och jag är lycklig:)
Hannah och Peter är supertrevliga båda två och driftiga. Fick även nöjet att vara med när deras buss rullade in, där ska dom sälja jättefina kläder m.m. Femme collection. Spännande:)
Bild:Hannah Graaf
Kram på er!

Kommentarer


  1. Jessica 27 juli, 2014 on 20:08 Svara

    Hittade du fler folk i samma situation som blivit lämnade och kunde komma vidare? Hur gjorde du? Hur fann du styrkan? Är så imponerad av dig och hur du kunnat komma dit du är idag och ha den relation du har trots allt. För mig känns det övermäktigt nu när man är mitt i det..

  2. Jessica 30 juli, 2014 on 20:53 Svara

    Det är bra med icke bara ja-sägare, såna behöver man! Och det är nog sant med alla faser, det jag tycker är jobbigast är att man ska behöva vara vänner och ha personen i sitt liv alls. Låter så barnsligt när man skriver det men jag vill liksom bara stänga dörren. Vad fin du blev i håret, kommenterade det på instagram (alsabalsa) och stort tack för ditt svar!!

  3. Petra 6 augusti, 2014 on 20:31 Svara

    Det är stort av dig att kunna förlåta och gå vidare som vänner. Måste kännas bra för era barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna