VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Farsdag!

Tyvärr har jag inte min egen pappa i livet längre, vi fick tända ljus för honom<3. Men barnen firade sin pappa. den bästa! 
Barnen hade målat en t-shirt till honom och köpt present och choklad. Martin hade ju även namnsdag, vet att inte alla firar det men det gör vi i vår familj: ). Sedan  fortsatte dom firandet på egen hand hos barnens kusiner tillsammans med farfar och farmor, med massa mys och bus. det var glada barn jag fick hem ikväll. Hade skickat med en ask med chokladhjärtan till farfar också, han har blivit som min extra ”pappa” och tyckte att även han skulle firas lite en dag som denna, Vet att inte alla köper julklappar, presenter osv när man är skilda. Men vi har alltid gjort det och det  tillsammans med barnen och det är väldigt uppskattat. Det lyser i ögonen på dom när dom räcker över presenterna och väntar på att dom ska öppnas : ) .
När barnen var borta passade jag på att skjutsa min mamma till flyget, hon flög hem till Kiruna idag. Nu får vi lov att klara oss själva, har blivit lite bortskämda under tiden hon varit här;).
Nu ska jag krypa till kojs, inviger nya sovrummet inatt: ). Bilder kommer imorgon.
Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna