VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bilköer och fredagsmys

Skulle inte vilja säga att trafiken varit med mig denna vecka. Både igår och idag har det av olika anledningar gått väldigt trögt åt båda håll. Idag när vi kom ut på E4 an stod det helt still, fick reda på att det var en allvarlig olycka längre fram: (.Tankarna far iväg vid såna tillfällen, det kan ju hända så mycket efter vägarna. Är det någon man känner, någons mamma eller pappa? Ambulanshelikoptern kom till platsen och sen rullade det på lite bättre. Det var så skönt att jag slängde med vår bärbara dvd och att jag i det läget kunde sätta på en film till Charlie.
Väl på jobbet hade jag en aktivitet inbokad, det blev bio ”hur många kramar finns det i världen”. Vi var ett sällskap på fyra personer och dom enda i salongen. Mycket varm och fin film: )

Hämtade barnen i bra tid idag och stannade till och handlade fredagsmys, sen kom goda vänner över och åt tacos och tittade på idol och inväntade glassbilen; )

Fick en så fin blomma av min fina vän, den kommer bli toppen på min framsida 🙂
Det fungerar så bra med alla barnen och det märks att Charlie hittat en plats hos oss. När jag dök upp på dagis idag kom han glatt springande och hoppade upp i min famn, kärlek<3
Bild från vår roadtrip sommaren 2012
Godnatt på er fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna