VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ibland önskar man att dom kunde prata

Idag fick jag ett samtal av barnen när jag var på jobbet, våran hund Billy boy låg och skrek  och skakade. Dom blev såklart jätteoroliga..IMG_8203Ringde veterinären och fick en tid direkt så vi åkte dit.. Han var så duktig, dom tog prover och röntgade honom, skrek till när dom undersökte honom. Han var helt klart smärtpåverkad:(..

I det läget önskar man att dom kunde prata.. Proverna var bra, men röntgen visade att han hade en inflammation i tarmen, så han har fått smärtlindring och ligger i skrivande stund bredvid mig och sover. Försökte gå ut en vända men han ville snabbt vända tillbaka hem. Nu hoppas vi att smärtlindringen och specialmat hjälper till att få ordning på detta och att han snart springer omkring igen..IMG_2303

Processed with VSCOcam with a5 preset

IMG_3908

Kommentera

Annons

Finns inget dåligt väder

 Hej på er:)

Idag kom jag hem från en tre dagar lång konferens med jobbet. Så roligt att träffa alla kollegor som är utspridda över landet. Vilket gäng, alla med fina värderingar och hjärtat på rätt ställe och ett fantastiskt engagemang
IMG_8175

IMG_8184Hann bara hem så var det dags för fotbollsträning för Felix. När vi precis kom till planen så började det hagla och regna, men dom körde på ändå.. 

Och humöret var på topp på både grabbarna och tränarna och efter en stund tittade solen fram igen, imponeras av detta tränargäng som vecka efter vecka finns där oavsett väder. IMG_5420

 

Kommentera

Annons

Godmorgon

Godmorgon från Sundsvall😊

IMG_8151

IMG_8176

Kommentera

Annons

Häxan

Releasefesten för Camillas nya bok häxan, den ägde rum för ett tag sedan. 

Många vänner, familj och kollegor till Camilla var på plats för att fira hennes framgångar:).

Helt otroligt vilken framgång och vad hon lyckats med, hon har kommit dit för att hon har talang men också för att hon är driven och målmedveten. IMG_7437

IMG_4595

IMG_4596

IMG_4597

IMG_4598Det var  någon som skrev i mitt flöde ”sitta på ett fik och skriva.. Oj oj vilket hårt arbete. Tänk alla människor som är fattiga, ensamstående och jobbar för en slavlön i vården”.

Jag förstår hur personen menar, jag är ensamstående och arbetar inom vårdsektorn. Men jag är ändå glad för att hon har lyckats:).

Jag vet hur mycket tid hon lägger ner när hon skriver, dag som natt. Hon hinner inte umgås med vänner under skrivarperioder och det krävs en otrolig disciplin att sitta många timmar varje dag och vara fokuserad. 

Sen vet jag också att hon lever ett fantastiskt bra liv, men hon har arbetat hårt för det och jag unnar henne det:)

Man ska väl glädjas med andra, vi är alla bra på olika saker, jag hade aldrig kunnat skriva en bok. Men jag är bra på andra saker:). Tänk vad många hon berikar med sina böcker i hela världen. Vi ska vara stolta:)IMG_7940Stort grattis Camilla:)

Kommentera

Annons

Mina fem favoriter

I samarbete med Prisjakt ska jag lista mina fem bästa skönhetsprodukter :). På Prisjakt kan man enkelt hitta och jämföra bra produkter och samla sina favoriter inom alla områden!

Här kommer mina skönhetsfavoriter som jag just nu inte kan vara utan😊

                                        James Read Gradual Tan H20 Tan Mist                                

Perfekt nu till våren när man vill ha känna sig lite fräsch, en vårdande fuktsprej med brun utan sol effekt. Har redan blivit en stor favorit. 

Billigast för 223 kronor och dyrast 293 kronor.IMG_8051

     Rodial fuktmask
Rodial fuktmask med hyaluronsyra som kapslar in fukten i huden, kan användas som sovmask. Huden blir babylen:). Grymt nu under våren när man är extra torr i huden.

Billigast  för 387 kronor och dyrast 519 kronor.

IMG_8050

                                         Dr.Lipp original nipple balm                                    

Mirakelkräm som man kan använda för allt; läppar, primer, torra partier, highlight, glossy eyes, hålla ögonbrynen på plats, nagel och ögonglitterbas. 

Billigast för 136 kronor och dyrast 159 kronor.IMG_8049                                                  Mac cosmetics mineralize skinfinish                                         

Perfekt puder som ljusar upp kinder och ögonbryn, ger en fin lyster som håller sig under hela dagen. 

Billigast för 195 kronor och dyrast 470 kronor.IMG_8055

                                                                    Lumene maskara                                                              

Har alltid varit känslig runt ögonen och har haft svårt att hitta rätt maskara, har blivit svullen och fått klåda. Den från Lumene är en av dom få jag tål, så den blir en självklarhet bland mina favoriter.

Billigast för 120 kronor och dyrast 179 kronor.

IMG_8053

Använder du dig av Prisjakt när du handlar? Jag har börjat göra det mer och mer, det kan skilja en hel del och såklart vill man inte betala mer än nödvändigt. Med Prisjakt sparar jag 559 kronor vid köp av dessa produkter, vilket känns bra för plånboken. Har börjat använda mig av nätet när jag köper både till mig själv och barnen. Snabbt och smidigt :) och är man inte nöjd kan man lätt returnera eller byta.

IMG_8056Det som också är bra med Prisjakt är att man kan sortera så man ser hur mycket allt kostar med frakt, om det inte är så att butiken har fraktfritt. Man kan även lätt kontrollera om varan finns i lager om det är så att man vill ha hem varan snabbt.

I samarbete med Prisjakt.

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna