Vi gjorde en snabbdessert i veckan som visade sig bli en fuldessert. Vi hade noll ingredienser hemma att göra något roligt på och alldeles för lite tid så vi komponerade ihop en egen av plocket i lådorna. Där fanns en fantastisk vision i huvudet av en ”choklad-karamell-apelsin-dröm-smak-kind-of-dessert” men den nådde inte ända fram i slutändan.
I botten lade vi minnenas chokladdröm, d.v.s chokladpudding 🙂 Sen istället för att göra krämen som man vanligtvis har till en key lime pie – med kondenserad mjölk, ägg och lime – så bytte vi ut limen till apelsin och hällde ovanpå för att stelna.
Det blev nada apelsinsmak, bara sött rakt igenom ….so, do NOT try this at home!
Så varför skriva om en crappy dessert? Jo…
Sensmoralen i detta inlägget får bli – VÅGA gå utanför ramarna, VÅGA utmana dig själv och VÅGA misslyckas!
Res dig, gör det igen eller gör någonting bra utav det. Jag fick iallafall öva prickskytte med kameran på mina crappy desserter!
jag tycker du var modig som testade! friskt vågat hälften vunnet som en säger!! men du, ni har väl röstat!? VIKTIGT!
kram!
Vi ska snart flanera ner på stan i feststassen och göra våra röster hörda! Absoluuut!