Här inne huserar Desirée & Co – min galna bryggare till sambo, Lilla Fröken -09 och Hinken -12. I´m a sugar addict, alltid glad (men jag erkänner …barnen tar lätt ut sin rätt på mitt humör) och har en naturlig fallenhet för ALLT extravagant i livet (till min sambos och plånbokens förtret) . Jag har svårt att låsa upp mig på en och samma plats så just nu säljer jag underkläder på deltid, brottas med Kasper på brygghuset och läser roliga kurser.

Annons

Pusslande & Minutiös logistik

 

En saknad man & far på vift i ölets himmelrike.

riddare-005

En eloge till alla ensamstående där ute, mina tankar går alltid till Er de gånger jag är själv en längre tid med barnen.

Jag har inga problem att överleva våra vanliga vardagsrutiner på egen hand men så fort det kommer något extra i kalendern så stökar det till när bara en förälder är tillhands. Som att ha en läkartid kl. 07:00 på morgonen innan skola och förskola (hjälp) och att förskolan är stängd för planeringsdag (hjälp). Vi är tack och lov väldigt bortskämda med mor och farföräldrar som ställer upp i vått och torrt, våra liv hade inte slutat i annat än en stor pannkakstårta annars.

Sååå ….med lite pusslande och minutiös logistik så ror vi nog den här veckan i hamn också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons