Här inne huserar Desirée & Co – min galna bryggare till sambo, Lilla Fröken -09 och Hinken -12. I´m a sugar addict, alltid glad (men jag erkänner …barnen tar lätt ut sin rätt på mitt humör) och har en naturlig fallenhet för ALLT extravagant i livet (till min sambos och plånbokens förtret) . Jag har svårt att låsa upp mig på en och samma plats så just nu säljer jag underkläder på deltid, brottas med Kasper på brygghuset och läser roliga kurser.

Här va´de´fest!

Ju fler, desto bättre!

Ikväll åt alla grannbarnen kvällsmat ihop.

Stekt fläsk, päremos och morots och squashkaka stod på menyn.

Morots och squashkaka slänger man lätt ihop och serverar antingen som grönsaker separat brevid eller för er som kör GI, istället för potatisen helt enkelt.

Gör så här:

Skiva morötter, squash och lite charlottenlök.

Varva dem i önskad mängd med salt och peppar. Blanda ihop 1 del creme fraiche och 2 delar grädde/mjölk och smaksätt med vilken krydda du vill som passar till resten av maten. Häll över grönsakerna. Sätt i ugnen på 200 grader tills stanningen börjat ”sätta” sig.

Jag brukar öppna ugnsluckan och pressa till hela kakan med en slev ett par gånger under tillagningen, då blir den kompaktare och godare.

Nästa gång testar vi med andra grönsaker i kakan men inte den här veckan för ikväll kom nya leveransen från Mat&Ro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.