VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lugn start på veckan

Fick sova till strax efter sex imorse, får se hur länge Lukas följer det innan han kommer på att det är sommartid 🙂 Nea vaknade på bra humör och hela morgonen flöt på bra. Kände mig lite mossig i huvudet men försökte mota bort det med en morgonpromenad. Gick sådär och hoppas verkligen att jag inte blir förkyld.

Så lunchplanen blev inställd och en dag med tvätt, lite plugg och två avsnitt av nya favvoserien Big Love har avverkats. Hämtningen av Nea gick smidigt och vi svängde förbi gungorna på vägen hem.

Nu har vi tjejer satt oss i soffan med Emil på tvn och Lukas röjer på golvet. Till middag blir det köttbullar till Nea och fisk till mig. En lugn måndag med andra ord, inga måsten utan bara vara 🙂

Imorn är det skola och om inte förkylningen tagit ett grepp om mig blir det träning, närmare bestämt ben och rumpa 🙂 Om jag fortfarande känner mig lite hängig blir det en promenad fram och tillbaka till skolan.

Jag och killen pratade igår och vi kände att det blivit lite mycket av det goda den senaste tiden så nu lägger vi in en hårdare växel gällande maten. Vi vet ju att vi når våra mål om vi bara sköter maten bättre.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna