VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fixardag : )

Vaknade upp med en lätt huvudvärk men klockan ringde och det var bara att ta sig upp. Niklas skulle till vårdcentralen för sitt knä och jag kände att sova bort denna dag var inte ett alternativ.
Hunnit fixa en del saker redan och nu ska jag hämta upp mamma och Bios och så ska vi åka ner och bada hundarna och ta en prommis till hundklubben för lite träning. Benji kanske får för sig att showa inför lillstumpan ahahahah
Nej skämt å sido så är han rätt grym. Vi tävlade förut och har tagit LP1 så Benji är det absolut inget fel på.
Snarare en lat och otålig matte!! Bra att kvinnan med tålamodet vill tävla på högre nivå : )
Det kommer väl kanske sen jag vet inte. När det tar stopp i träningen blir jag så arg men riktar den fel och Benji tar åt sig. Jag vill ju bara att han ska fatta men jag vet inte hur jag ska gå till väga. Så motivationen är inte på topp men vi gör lite småsaker i vardagen. Han får bära kassar eller hämta/lämna nåt. På varje promenad är det ju iaf inkallning, gå fint och sitt/ligg. Han älskar att träna och gör vad som helst för bollen eller godis.Så som sagt det är inget fel på Benji, han älskar att jobba!! Bara matte som skall ta sig i kragen : )

Nej nu ska det njutas av denna dag. Sista veckan på semestern nu och sen får vi se vad som händer. Jobba eller inte jobba?
Vänta på svar från försäkringskassan är väl inte min starka sida.. Tålamod!!!

Iväg och handla med morfar och titta på takbox ska ev hinnas med idag oxå.. Men riktigt bra ligger på 3000 kr. Vi kommer ju att behöva en sen när bebis är född då Benji tar upp rätt mycket av (läs hela) bakluckan. Kankse bra att investera i en på en gång. Eller så väntar vi till hösten.. Vi får se..

Nej ut och njut av dagen nu och ha en bra dag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna