Kom ihåg mig

Shit vilken press

På två olika plan.

Först på träningsplanet där jag varit sjuk, inte känt mig 100% och därför inte vågat/orkat träna som jag velat. Och som alltid som försvinner mitt nyttiga tänk och jag skiter i maten. Jag sket i att det egentligen var fastadag idag, vet inte om jag pallar att följa det nu när sommarjobb på restaurang väntas. Jag vet, fram och tillbaka med det här 5:2…. Blir galen på mig själv! Får bli som det blir, vill bara att träningen ska bli regelbunden. Mina powerwalks har iaf tagit fart och blandat det med styrketräningen (som inte prioriterats den senaste tiden). Jag känner mig stark när jag är ute och går. Häromdagen så joggade jag till och med sista biten hem för att jag kände mig pigg i benen efter 6 km. Så även om styrketräningen hamnat lite i skymundan så sitter jag inte helt still :) Men man känner alltid press att träna och äta bra och det som passar mig.

Det andra är plugget. Förra kurserna gick bra och slutade med att jag satt med A, A och ett B som slutbetyg. Nu har vi fått tillbaka första provet i Företagsekonomi 2, som vi gjorde innan påsken, och jag fick alla rätt! Alla rätt?! Jag började kolla igenom provet men det behövde jag ju inte sa läraren, för allt var ju rätt…… Har inte riktigt smält det än men roligt att visa att man fattar och lär sig.

Nu är det sista fyra veckorna sen är kurserna slut för denna termin. Jag tar sommarlov och sommarjobbar som en tonåring på restaurang :) Ska bli riktigt roligt och är väldigt spänd inför första passet på lördag, var ju några år sen sist :) Nu hoppas vi på att sommaren bjuder på härliga soliga dagar med mycket gäster och härligt tempo :)

 

Morgonmys

Vet inte hur era mornar ser ut men jag ligger fortfarande i sängen med båda barnen. De tittar på bompa utan gnäll och jag njuter av att få ligga kvar i min sköna säng lite extra :)

Snart kommer båda på hur akut hungriga de är och då är det bara att pallra sig upp :) Jag har fasta idag så undviker gärna kök och dess lockelser.
Men så länge barnen är nöjda tänker jag ligga kvar denna långfredag…. :)

Ingen bra mamma idag

Jag är såååå trött efter påskfirandet på ÖF idag. Var supermysigt och Nea var utklädd :)

20140417-154351.jpg
Hon var helt med på noterna med kläderna och prickarna som tur var!

Roligt med lite pyssel, fika och sångstund. Som avslutning gick de en snitslad bana de gick tillsammans på gården. Kakor och majskrokar fanns i äggen de hittade :)

Men som sagt nu är denna mamma trött. Och då blir jag grinig med kort stubin. Försökte vila lite i soffan medan Lukas sov och hoppades på att Nea skulle somna hon med. Men inte det inte :( så jag fick hålla mig vaken.

Varit ute en sväng till i hopp om att finna lite energi men blev bara ännu tröttare… Så ligger i soffan nu medan ungarna leker på golvet. Blir potatis, prinskorv och köttbullar ikväll. Neas favoriter och jag tycker också det är rätt smarrigt. Enkelt och blir bra matlåda imorn till killen..

Disken får vänta och plockandet blir inte av i första taget. Men idag är det inte viktigt. Idag behöver jag energin till att orka med barnen och det allra nödvändigaste :)
Bara några timmar till sen går barnen och lägger sig och likaså jag…

PW med goa vänner

Det här kan bli min nya favorit :) I måndags träffade jag Emelie och vi hann prata en hel del under våra 5 km. Idag mötte jag upp Alexandra för samma runda men en sväng längs med vattnet istället för mördarbacken :)

Kul att träffas mitt i veckan och uppdatera sig om varandras senaste tid samtidigt som man rör på sig. Börjar förstå det här med att träna tillsammans, alltid varit ensam och tänkt att jag koncentrerar mig bättre då. Men detta är ju mycket roligare, att man kan ha trevligt med vänner medan man tränar :)

1 timme och 20 minuter var jag ute och kom upp i 8 km iaf. Skönt och får se om nån vill ta en PW i helgen trots påskledigheten. Lite godis kan alltid behöva gås bort :)

Skönt med sköna skor

Bra investering nu när jag ser tillbaka på det. Idag har jag prommat över milen :) Först till öppna förskolan, vid lunch mötte jag upp Emelie och gick en ny runda (med en mördarbacke!) och sen hem igen..

På detta har jag fastardag och körde benpass sent igår så energin var inte den bästa. Men jag gjorde det och nu blir det lugnt ikväll med nytt avsnitt av Game of Thrones när killen kommer hem!

I väntan på honom gör jag lite inlämningsuppgifter som ska in på onsdag. Lite halvtrist men jag lär mig mer och mer om Word vilket är nyttigt för kommande jobb. Fastnade nu dock på ett steg och kommer inte vidare… Hittar inte fliken Utvecklare och däri gruppen Kontroller.. Suck

annonser