Välkommen! Känd genom Bonde Söker Fru. Jag blev 2013 tillsammans med den värmländska cowboy bonden Nils-Olof. Det var kärlek vid första ögonkastet och nu har vi fått vårt första barn Justus 2014. Följ vår resa genom förväntningar, drömmar, konst, Värmland, äventyr, barninredning, kossor, katter och renovering av vårt hus. Konstnär och älskar att hitta inspiration, har kommit på att blogga är fantastiskt då jag älskar att skriva. Ta gärna en titt på mina strapatser med Katten Lukas, Kossan Barbro, Hunden Kajsa, Den Galna Tuppen och min kära tålmodige ekologiska köttbonde Nils-Olof. ***OBS! Bilder får ej kopieras utan tillåtelse, enligt upphovsrättslagen.

Annons
Annons
Annons

2 år sedan vi träffades

Det är 2 år sedan jag och Nils-Olof träffades i Bonde Söker Fru. Det är 2 år sedan vi började en magisk, ovanlig och mycket rolig resa tillsammans. Att jag skulle bli kär i denna bonde trodde jag inte och att det skulle gå såhär bra, det var långt borta i mina tankar. Jag trodde nog aldrig att det kunde bli såhär bra.

Vi träffades och jag minns hans cowboystil och jag hade på mig min röda skjorta med vita prickar. Jag har äntligen efter graviditeten kommit tillbaka till samma storlek och det firar jag med en ny klänning. För er som gillar denna stil så finns det såååå mycket snygga klänningar på Jet Set Trends.

Jag älskar att Nils-Olof bjuder på sig själv och jaaaa…det är lite vardagsrumsdans. Det är en typisk sån dans ”när ingen ser på men vi har riktigt kul”! Så ta en titt på vår video och ta bort skämskudden från ansiktet och va med och gör detta. För er riktigt vågade så lägg upp ett klipp med hashtag #vardagsrumsdans. Här är videon YOUTUBE

 

DSC_0064

Nej, Linda har snyggare stövlar…men det är landet på riktigt och då kan jag inte ha dyra stövlar! Jula stövlar såklart :D

DSC_0062 DSC_0063 DSC_0065 DSC_0067 DSC_0071 DSC_0055 DSC_0057 DSC_0058

 

 

Youtube

Annons

En bok för pappa & son (tidig födelsedagspresent)

Justus fyller 1 år om bara en månad. Tiden har gått enormt snabbt, men ibland så har den varit så sjukt långsam. Denna lilla lilla bebis har blivit en bebis som nu står på egna ben och springer runt på gården med gåvagn. Det är fantastiskt att se denna lycka i ett barns ögon! Överlycklig över att han själv fick gå på grusvägen, något som vi vuxna tar förgivet. Alla saker ska pekas på och han ska fråga: ”är det?”

Justus har fått en tidig födelsedagspresent. Det är en bok som heter Musse & jag, en bok om att få bebis. Jag tyckte boken va så fantastisk med sina glada figurer och färger. Faktiskt är den snyggast gjort av alla de barnböcker som jag har fått hittills. I boken får man följa Musse från att han blir upptäckt i mammas mage och alla pappas reaktioner på hur mamma är och vad Musse hittar på. En tår föll där och där, en sån där mammatår. En tår som faktiskt var pga att jag kände igen mig så himla mycket. Det är en ovanlig barnbok och det är verkligen värt att köpa!!! Ni kan beställa boken HÄR!

Här har ni lite tjuvkiksbilder >>>>

DSC_0722 DSC_0723 DSC_0724 DSC_0727 DSC_0728 DSC_0731 DSC_0733

Annons
annons