Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Karlsson testar kändislivet

En gång sa en person som jag gillar skarpt, och som för första gången kikat in på min Facebookprofil att ”Det var ju en helt annan Sandra än den jag träffat”….?
Hon hade i flera år varit min sekreterare när jag dömde tävlingar i Voltige och bara sett mig i stall…trodde förmodligen att jag bodde i en box och åt havre till frukost, hö till lunch och morot till middag.?
Men på Facebook hittade hon inte en tillstymmelse till ridpjucks utan Sambaplymer, glittriga klackaskor och mig i spagat lutad mot nån tjusig danskavaljer!
Och det ena var ju inte mer lurenbluff än det andra, jag gillar ju som sagt kontraster!

I torsdags var jag på ”Kändisgala” i storstan. Ni vet ett sånt däringa galej där alla kändisar kramas och pussas, tar bilder av varann på röda mattan och häller i sig bubbel fast det inte är lördag. ??
Jag vet för jag har sett bilderna i Hänt Extra veckan efter. ?
Tro nu inte att jag blev INBJUDEN bland alla homestylare, Bloggerskor och annat very important A-folk, nä, jag vann 2 inträdesplåtar i en tävling på Instagram. ?
Och nyfiken i en stor strut som man är så tänkte jag att va fan, jag är ju ledig, jag tar med mig Carina från Värmlands skogar och drar! Så, kl 19 äntrade jag röda mattan med nyfixat hår, rött på kinderna och väl avtorkade skor. Jag menar, man vill ju helst inte utmärka sig som den som kletade hästbajs på röda mattan…
– Och vet ni, inte en enda puss såg man röken av fastän jag torkat av skorna så noga!
Stjärnorna var inte ett dugg intresserade av att konversera lite med oss vanliga dödliga.
Kvällens värd som stod och välkomnade alla vid ingången GICK när det var vår tur att hälsa!!?? Jaja. Alla kan ju bli kissnödiga, även festvärdar. Vi hade roligt ändå, hittade en Bachelorkändis från Norrlandet som gärna tjötade med oss fast vi varken kände kungen eller va fotomodeller.

Och i fredags var jag hemma igen lagom till att hämta en snorig unge med potatismos på tröjan på dagis kl 12! Och sen hade vi kundvagns-race i Konsum, lekte affär, gick en promenad, fikade och Alfred fick en ny ryggsäck med humlor på. Jag såg antagligen totalt anskrämlig ut i omatchad tröja och urtvättade gympabrallor samt en illgul varselmössa som pricken över i. Klas kom hem och såg ungefär lika anskrämlig ut, han har nämligen inte fått tid att klippa sig på typ 3 månader. Och sen satt vi i soffan en stund, oanständigt anskrämliga båda två och förundrades över hur mysigt det faktiskt är att bo på landet, där vinden viner runt knuten och där röda mattor är helt onödiga så länge dom inte kan användas som putstrasor i garaget!?

Min pålle Peppe ser även han fullständigt anskrämlig ut!

Min pålle Peppe ser även han fullständigt anskrämlig ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *