Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Vårens jätte(roliga)projekt!

Har jag berättat att jag är med i en Damklubb? Ett roligt gäng med damer mellan 35 och 75 som träffas en gång i månaden och gör nåt roligt!
I vår har vi slagit på stort och ska arrangera ett ”Dam-Mingel; En lyxig heldag för alla kvinnor, damer och tjejer i alla åldrar den 22:a april!??✨?
Eftersom Dam-Mingel kommer att hållas i Klas och min partyvilla Sandviksgården (www.sandviksgarden.com) och jag av någon anledning blivit utsedd av övriga till spindeln i nätet i detta ganska stora projekt (hur kunde det gå till?!) så upptar detta mycket av min lediga tid just nu!

Det ska raggas sponsorer till det stora lotteriet: Garn, matvaror, underbara ljus från PartyLite, en lyxig hotellövernattning, signerad bok av Emelie Schepp och skönhetsartiklar är några av priserna som hittills ramlat ner i brevlådan och mer ska det bli!?
Det ska bokas och väljas ut superbra utställare inom skönhet, hälsa, mode och inredning till mässan som pågår under dagen.?
Det ska fixas en bra deal med ett närbeläget vandrarhem för långväga gäster.
Och sist men inte minst, 3 st jäkligt spännande föreläsare och en lyxkock som ska laga maten är bokade!??

Priset för hela paketet är endast 750:- riksdaler och ALLA är hjärtligt välkomna, inte missa, inte missa!
Anmälan skickar man till [email protected].?

Hjärtligt välkomna till årets ballaste dag!

Hjärtligt välkomna till årets ballaste dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *