Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

På semester Episode 2!

Husvagn i gladpack!

Husvagn i gladpack!

Nu skulle man ju kunnat tro att vi lärt av våra misstag, ryckt upp oss och blivit bättre campare efter första dagens frossande i fadäser, men tji på den. Vi drog igång starkt dag 2 med att på ett originellt vis montera förtältet!  Klas skämdes så han dog och alla övriga campare lär ha skrattat så dom dog. Vi stannade inne och skämdes tills vi blev kissnödiga för att så få som möjligt skulle se oss när vi kravlade oss ut…

Nåväl, dag 3 lyckades vi till slut att INTE göra bort oss och gick och badade med Alfred, bakade goda kakor i sandlådan, grillade marshmallows och besökte Vadstena som en helt vanlig campar-familj! Jag fick även möjlighet att strosa runt på området i mina snygga, för ändamålet inköpta camparkläder!

Blodad tand har vi naturligtvis fått, om 3 veckor bär det av igen och denna gången ska fanimig allt med & förtältet ska sitta som en smäck!!

Äkta campingklädsel!

Äkta campingklädsel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *