Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

På semester!

Karlssons har nu efter 8 dagars dygnetrunt-skörd och så många lakansbyten och toastädningar att jag tappat räkningen för längesen, nu loggat ut från grottekvarnen och tagit semester!

Vi befinner oss på Vadstena Camping tillsammans med Sivert Husvagn som detta år visat sig vara tät som en sil varpå nordanbris läcker in från alla möjliga håll och kanter. Dessutom har vi glömt stekpannan, den livsnödvändiga bebisväskan och grillkol. Grillkolen glömde vi sen tillsammans med tändvätskan i affären när vi åkte och handlade. Vi har även glömt diskmedel, djupa tallrikar, sport-Bh ( Zumba på campingen), Alfreds tjocktröja, skärbräda, typ alla matvaror samt en bärande pinne till förtältet. Det blåser halv kuling och myggen kalasar på oss ( myggmedel glömde vi också ) och självklart så regnar det.

Men vad gör väl det, härliga semester Välkommen!

En reaktion på ”På semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *