Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

På Mors Dag till min Alfred.

Om jag ska vara helt ärlig så var jag nog inte helt säker på att det någonsin skulle finnas någon att fira mig på Mors Dag. Jag är ju inte ”mammatypen” och inte var det lätt att hitta en duglig fadersfigur i storstadens myller heller. Men så hittade jag honom, eller,  vi fann varandra, 50 mil bort och resten är historia!

Men den här morronen sitter jag här i soffan med min egen (och Klas i rättvisns namn!) lille son i knät och knappar på datorn med den andra.
Utan minsta konkurrens  är han det finaste jag har och den största känslopåfrestning jag någonsin upplevt. Han fyller mitt hjärta med värme (och mina kläder med gröt och mitt hår med dräggel…) så stor att jag riktigt känner hur det bubblar, kokar och sjuder inuti. Att höra honom skratta så han kiknar när jag sjunger hans favoritsång känns som att vinna en tårta varje gång och att upptäcka att han för egen maskin tagit sig i sin lilla gåstol ända ut i hallen där han glatt tuggar på routersladden fyller mig med kolossal fasa!

Men det är precis så han är, min lilla grabb. För honom finns inga lagom, allt är så stort, nytt och spännande, varje grytlapp och maskros ett stort äventyr. Det är svart eller vitt; ren lycka över ett par nya färgglada klossar på filten och grym besvikelse efter att ha ramlat och stött näsan i klossen. Och på hela resan är jag med, jag kan inte skona honom från bulorna, sina slag i ringen måste han själv utkämpa, men i ringhörnan står mamma beredd med svamp och vattenhink!

På utforskar-expedition i köket!

På utforskar-expedition i köket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *