Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Jag är så trött, så trött….

Min man är förbaskat snäll.
Varje arla morronkvist när Alfred vaknar kl 05.30 pigg som hela mörtstimmet går pappa upp och leker med lillgrabben medan jag sover vidare i godan ro till minst kl 7 (Klas hävdar nämligen att frugan är mycket trevligare att umgås med under resten av dagen om hon får sova lite). 🙂 Stackars Klas har alltså inte fått en sovmorron sedan nyår och igår var han jäkligt trött. Så trött att jag fick dåligt samvete och storsint volonterade att ta hundpasset och lovade honom lördagssovmorron!

Vad jag lyckats förtränga var att vi för en gångs skull skulle gå ut och dansa på kvällen, ajajaj. Så vi fick inte näsan under filten förrän kl 1, en okristligt sen timma för småbarnsföräldrar. Men, nattsudd eller inte, i morse när marodören vaknade kl 5 var det bara att pallra sig upp. Så nu sitter jag här i soffan med tändstickor i ögonen och med världen piggaste bebis som rullar runt på en filt glatt käkandes på en blå bitring! Det finns dock något positivt i att bli uppjagad i ottan,Klas sover och jag kan i lugn och ro alldeles själv äta upp all pannkaka som blev över igår… 😉

Prins Piggelin!

Prins Piggelin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *