VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Får du någon semester?

Jag har fått frågan ganska många gånger på bloggen och privat om jag hinner tar semester i år och jag förstår hur man tänker. Bloggen lever hela sommaren och så också Barnrumsinspo och Inspomamman.
Det är ju en del av familjen och ju mer vi hittar på, desto mer skrivs.
Jag har under en tid haft en stressig period.

Så i år lovade jag mig en riktig semester.
Under ett år nu tillbaka har jag kompletterat bloggen med vardagsjobb på förskolan 2 dagar i veckan. Detta började i höstas, mest för saknaden av kollegor och socialkontakt. En daglig rutin som jag saknade i höstas.
Detta har gjort att jag inte riktigt hunnit med delar i bloggen som jag verkligen älskar. Det har också gjort att min ”expandering” och drivet jag haft för bloggen inte alls blivit den samma. Jag vill så mycket, men begränsas med tiden och orken. Men detta har jag ju som sagt löst till hösten. Men innan detta, ska jag nu äntligen ha semester, 6 veckor ifrån förskolan och bloggen/barnrumsinspo och mailen kommer med begränsas.
Jag har bara gett mig tusan på att det ska bli så.
Eftersom jag bär med mig jobbet hela tiden, känner jag att det kommer att kunnas lösas när jag har tid, men att får semester från förskolan i så många veckor ger mig med tid med killarna och mer tid med familjeaktiviteter.

Så jag får semester, kanske inte den semestern som man var van vid förr, men sociala medier sover aldrig..
Men man måste våga ta det lite lugnt i alla fall.
Så vecka 28-32 kommer mail och ”kontor” vara stängt helt. Vilket känns som ett bra beslut för att jag ska få tillbaka min inspiration. Barnrumsinspo och Inspomamman kommer självklart uppdateras hela tiden så som bloggen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna