VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kurragömma VIP öppning

I torsdags lämnade vi av killarna hos mamma och pappa i Småland för lite premiär i Borås, Anna och Theodora tillsammans med kollegor och andra nära och kära har jobbat på bra. Och i Torsdags var det äntligen igång med nyöppning. Affären är fortfarande magisk, jag upplever den betydligt ljusare och mer överskådlig. Det är mycket artiklar som ska finnas med och de har byggt upp butiken lite i sektioner.

I sortimentet är det inte bara leksaker utan massvis med spel, pyssel och ballonger för alla fester.
Jag har sagt det förr, men det är verkligen svårt att beskriva butikens magi med bilder. Har ni vägarna förbi Borås, ska ni gå in och se för er själva.

Under kvällen han jag träffa massvis med härliga kollegor inom bloggvärlden, efter invigningen var det dags för liten efterfest på Pumphuset. Ett härligt ställe med underbar underhållning av EMIL, alltid lika trevligt med hans musik, han bjöd även på sina nya singlar. Cover låtarna hittar ni på spotify, sök på KAIAK.

Är så imponerad av Theo och Anna, de har verkligen lyckats än en gång och att få komma in här som barn.. ja, det måste verklige vara magiskt. Det är inte bara deras butik som hade nyinvigning, även deras nya hemsida kom upp i torsdags. Och där som i butiken under helgen,
har ni 20% på valfri vara med koden: Invigning17.
För att komma till butiken
klicka** HÄR**

Nedan får ni en bildbomb från torsdagen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna