VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Besök i stockholm

I förra veckan var vi i Stockholm och jag hann med en hel del, Leos lekland för barnen och på fredagen innan vi åkte hem. Åkte jag in till stan för event tillsammans med Adtraction, de hade bjudit in massvis med roliga företag som hade lite föreläsningar om deras företag och vad de såg för trender inför 2017. Var ett super mysigt event, som bjöd både på mat och roliga möten.

Företagen som var där var Bokus som för övrigt firade 20 år med oss. Tidiga in på webben! Glossybox, visade oss deras boxar framöver. Alltså herregud vilka lyxiga nyheter som kommer. Hett tips är morsdagsboxen! Ska vara något ur det vanliga. Greatdays, ett upplevelse företag som i vår satsar på bungyjump. Men även massvis med andra roliga upplevelse att ge bort hittar du hos dem! De har allt!

Miniroom var med och visade oss nyheter och trender inom barnrummet. För mig kanske det inte var så mycket nytt. Men alltså jag bara älskar deras koncept och historien om deras start! Jenny har verkligen lyckats med en magisk barnbutik på nätet. Cervera kom förbi och berättade om nya inrednings detaljer som kommer bli populära under 2017, en del kommer säkerligen stå i mitt hem. De visade trender inom mat, dukning och annan inredning. Bubbleroom var också där och visade deras roliga funktioner som finns på hemsidan, men också nya trender inom mode. Jag hadlae titt som tätt på bubbleroom älskar deras priser. Prefekt för partyoutfit eller vardags kläds-spaning.

Jag kunde tyvärr inte stanna och mingla, men innan jag gick fick jag med två fina och genomtänkte goodiebags från företagen som var där ( samt andra). Ska fora så ni får se, har även fått med lite exklusiva rabatter till er för att använda ❤


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna